Novartis: Θύελλα από την αποκάλυψη Πολάκη για τους μάρτυρες - Άδωνις: Η υπόθεση μόλις «κάηκε»!

Πρώην αντιπρόεδρος Novartis: Στημένοι ψευδομάρτυρες - Νέα ενημέρωση: 12.33

Συνεχείς είναι οι μετασεισμοί του σκανδάλου Novartis που μονοπωλεί τα τελευταία 24ωρα την πολιτική επικαιρότητα.

Μετά την αποκάλυψη του Παύλου Πολάκη ότι οι προστατευόμενοι μάρτυρες είναι στελέχη της Novartis, ο Άδωνις Γεωργιάδης πέρασε στην αντεπίθεση, αμφισβητώντας τη μαρτυρία τους.

Διαβάστε ακόμη: Αποκάλυψη Πολάκη: Οι μάρτυρες είναι πρώην στελέχη της Novartis που «κελάηδησαν»

«Το ότι ο Πολάκης γνωρίζει ποιοι είναι οι "προστατευόμενοι" μάρτυρες αλλάζει τα πάντα. Δεν μπορούν πλέον να είναι ανώνυμοι, αφού τους γνωρίζει η Κυβέρνηση. Δεύτερον έχουν συμφέρον να καταγγείλουν, άρα δεν είναι νόμιμη η μαρτυρία τους. Τους έκαψε ο Παύλος» έγραψε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ.

Πρώην αντιπρόεδρος Novartis: Στημένοι ψευδομάρτυρες

Για «χοντροκομμένη φάρσα» και για «στημένους ψευδομάρτυρες» έκανε, εξάλλου, λόγο ο πρώην αντιπρόεδρος της Novartis (2007-2015), Κωνσταντίνος Φρούζης, ζητώντας να δοθεί η δικογραφία στη δημοσιότητα.

«Αγαπητοί φίλοι, θέλω να γνωρίζετε ότι όλη αυτή η χοντροκομμένη φάρσα που ζούμε τις τελευταίες μέρες σύντομα θα καταπέσει. Οι στημένοι ψευδομάρτυρες και οι άθλιοι συνεργάτες τους, που «βρέθηκαν»/«ανακαλύφθηκαν» τις τελευταίες εβδομάδες (!), σύντομα θα λογοδοτήσουν στη Δικαιοσύνη.  Προσωπικά δεν θα αφήσω κανένα να σπιλώσει την μακρόχρονη επαγγελματική μου πορεία οπου τίμησα και τιμω τα παιδιά μου, την οικογένεια μου και τη χώρα μου. Άμεσα λοιπόν, πρέπει να δωθεί το σύνολο της Δικογραφίας στη δημοσιότητα. Πρέπει όλοι οι Έλληνες να έχουν πρόσβαση σε όλη την πληροφόρηση και το περιεχόμενο της» έγραψε στον λογαριασμό του στα social media.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top