Με τον τυφώνα Ίρμα παρομοίασε τον Τσίπρα ο Κικίλιας: Καταστρέφει και αυτός τα πάντα στο πέρασμά του!

Για Eldorado: Ο κ. Τσίπρας στηρίζει τις επενδύσεις a la carte

Με τον τυφώνα Ίρμα παρομοίασε τον Τσίπρα ο Κικίλιας

Επίθεση στον πρωθυπουργό με αφορμή (και) τις εξελίξεις στις Σκουριές όπου η Eldorado Gold ανακοίνωσε ότι αναστέλλει τις επενδύσεις εξαπέλυσε ο Βασίλης Κικίλιας, παρομοιάζοντας τον κ. Τσίπρα με τον τυφώνα Ίρμα που… σαρώνει τα πάντα στο πέρασμά του.

«Από τον κ. Τσίπρα στη ΔΕΘ ειπώθηκαν τόσα ψέματα που ντράπηκαν οι λέξεις. Δεν έχουν πολιτικό βάρος τα λόγια του κ. Τσίπρα γιατί ποτέ δεν έχει κρατήσει τις υποσχέσεις του. Το επενδυτικό κρεσέντο έρχεται να γίνει  αποχώρηση για την Eldorado και η Ελληνικό ΑΕ αναμένεται να μπλοκαριστεί ως επένδυση για λόγους αρχαιολογικούς» είπε ο εκπρόσωπος της ΝΔ, τονίζοντας πως «ο πρωθυπουργός στηρίζει τις επενδύσεις a la carte».

Ο κ. Κικίλιας αναφέρθηκε στην πρόσφατη επίσκεψη του κ. Μητσοτάκη στην περιοχή, όπου συνάντησε εργαζόμενους της εταιρείας, και ξεκαθάρισε ότι η ΝΔ «στηρίζει καθαρά και χωρίς αστερίσκους μια επένδυση που φέρνει έσοδα στο ελληνικό κράτος και δημιουργεί θέσεις εργασίας».

«Η κυβέρνηση έχει σοβαρό πρόβλημα με την ελεύθερη οικονομία και τις επενδύσεις. Ο κ. Τσίπρας είναι ο δημιουργός της γενιάς των 360 ευρώ. Όσο έχουν ισχύσει όλες του οι υποσχέσεις από το πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης και μετά άλλο τόσο θα ισχύσουν και οι νέες υποσχέσεις. Ο κ. Τσίπρας είναι ότι ο τυφώνας Ίρμα για τις ΗΠΑ, καταστρέφει τα πάντα στο πέρασμά του» πρόσθεσε ο εκπρόσωπος της ΝΔ.

Ο κ. Κικίλιας αναφέρθηκε και στην επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη στη ΔΕΘ το ερχόμενο σαββατοκύριακο, σημειώνοντας πως ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα μιλήσει για «πάση θυσία μείωση της φορολογίας με παράλληλη μείωση των δαπανών του κράτους, ρευστότητα στην πραγματική οικονομία, και δυνατότητα να έρθουν δουλειές για τους πολλούς, πάταξη της γραφειοκρατίας, εμπροσθοβαρές επενδυτικό οικονομικό πρόγραμμα, έτσι ώστε να μεγαλώσει το πορτοφόλι του Έλληνα, το ΑΕΠ της χώρας».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top