Επίθεση Πολάκη στο ΣτΕ επειδή δικαίωσε τους διοικητές νοσοκομείων που απομακρύνθηκαν!

Συνεχίζει τις αναφορές και τα υπονοούμενα εις βάρος της Δικαιοσύνης

Επίθεση Πολάκη στο ΣτΕ επειδή δικαίωσε τους διοικητές νοσοκομείων που απομακρύνθηκαν!

Επίθεση στη Δικαιοσύνη εξαπέλυσε για μία ακόμα φορά  ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης, σχετικά με την απόφασή του ΣτΕ  η οποία δικαιώνει τους διοικητές και υποδιοικητές νοσοκομείων οι οποίοι απομακρύνθηκαν πριν   από την λήξη της θητείας τους.

Μάλιστα,  ο αναπληρωτής υπουργός υποστηρίζει ότι η απόφαση δεν παράγει κανένα πρακτικό αποτέλεσμα.         

Ο Παύλος Πολάκης έγραψε συγκεκριμένα  στην ανάρτησή του στο facebook,  αφήνοντας υπονοούμενα για την στάση των ανώτατων δικαστών (σ.σ. τα κεφαλαία δικά του):

«ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΤΟΥ ΣΤΕ που "δικαιώνει" τους διοικητές-υποδιοικητές που απομακρύναμε το Δεκέμβρη του 2015 απο τα νοσοκομεία

1)Η απόφαση δεν παράγει κανένα πρακτικό αποτέλεσμα καθώς η θεωρητική θητεία αυτών εχει λήξει πλέον, ΑΡΑ ΔΕΝ ΤΙΘΕΤΑΙ ΘΕΜΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΤΟΥΣ (όσων "δικαιώθηκαν" με αυτή την απόφαση ή με μελλοντικές ίδιες αποφάσεις).

2) Αυτοί οι διοικητές απομακρύνθηκαν με διαδικασία διπλής αξιολόγησης (βαθμολογία απο διοικητές των ΥΠΕ και προφορική συνέντευξη απο επιτροπή που προβλέπει ο νόμος ) ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ. Διατηρήσαμε 15 που είχαν θετική αξιολόγηση και είχαν παράξει έργο.  

3) ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΝΟΜΙΜΕΣ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΕΣ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΑ (με ανοιχτή διαδικασία με 1500 αιτήσεις ) ΚΑΙ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥΣ.

ΥΓ ο καθένας μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματα του για το ΣΤΕ και την απόφαση του .....

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ...μέχρι τέλους τον αγώνα για την ανάταξη του δημοσίου συστήματος υγείας και τη μάχη κατά της διαφθοράς στο χώρο». 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top