Ο κακός ΧΑΜΟΣ που έφυγε ο Τσίπρας! Άδωνις: «Κάτσε κάτω αγοράκι μου, κάτσε κάτω κ. Ρότσιλντ»

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ζήτησε να πάρει το λόγο επί προσωπικού

Μπορεί να είδαμε καρέ-καρέ την κόντρα που εκτυλίχθηκε σήμερα στη Βουλή μεταξύ του Πρωθυπουργού και του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, όπως σας μεταδώσαμε και στο star.gr, όμως υπήρξε και συνέχεια, η οποία καταγράφηκε εν μέρει από τις κάμερες. Είχαμε εικόνα αλλά όχι ήχο.

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια της δευτερολογίας του Αλέξη Τσίπρα, και κυρίως μετά το τέλος αυτής, υπήρχαν έντονες φωνές και αντιδράσεις από τα έδρανα. Ο Πρωθυπουργός, όμως, μόλις ολοκλήρωσε την ομιλία του, εγκατέλειψε την αίθουσα της Ολομέλειας. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αντέδρασε γιατί δεν έμεινε ο Πρωθυπουργός να απαντήσει επί προσωπικού.

Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης, απευθυνόμενος στον Αλέξη Τσίπρα, είπε: «Πού πας; Κάτσε κάτω, αγοράκι μου!», ενώ στη συνέχεια τον αποκάλεσε «κ. Ρότσιλντ» με αφορμή το ταξίδι του στο Παρίσι και τις επαφές που είχε με τον οίκο Ρότσιλντ.

Στο βίντεο βλέπετε την στιγμή που ο Αλέξης Τσίπρας ολοκλήρωσε τη δευτερολογία του, τον Κυριάκο Μητσοτάκη να σηκώνει το χέρι στον Πρόεδρο της Βουλής προκειμένου να του δώσει το λόγο και τον Νίκο Βούτση να εξηγεί ότι είναι πολύ συγκεκριμένος ο κανονισμός για το πώς διεξάγονται αυτές οι συζητήσεις. Μάλιστα, ο Πρωθυπουργός απομακρύνθηκε από την αίθουσα, την ώρα που ο Πρόεδρος της Βουλής ξεκίνησε να μιλά, απευθυνόμενος στον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Τι καταγράφηκε στα πρακτικά της Βουλής:

Κυριάκος Μητσοτάκης: «Θα απαντήσετε εσείς κύριε Πρόεδρε; Ρωτάω γιατί έφυγε ο Πρωθυπουργός. Επί προσωπικού δεν υπάρχει θέμα;»

(Θόρυβος από την πτέρυγα της Νέας Δημοκρατίας)

Πρωθυπουργός: «Εδώ είμαι»

Σπυρίδων- Άδωνις Γεωργιάδης: «Πού πας; Κάτσε κάτω αγοράκι μου! Κάτσε κάτω! Κάτσε κάτω!»

(Θόρυβος- διαμαρτυρίες από την πτέρυγα του ΣΥΡΙΖΑ)

Κωνσταντίνος Μπάρκας: «Όχι “αγοράκι μου” στον κύριο Πρωθυπουργό!»

Σπυρίδων- Άδωνις Γεωργιάδης: «Κύριε Ρότσιλντ! Κάτσε κάτω κύριε Ρότσιλντ!»

Κυριάκος Μητσοτάκης: «Τρέχοντας έφυγε. Ντροπή! Επί προσωπικού δεν υπάρχει θέμα;» (Σε αυτό το σημείο την Προεδρική Έδρα καταλαμβάνει ο Ζ’ Αντιπρόεδρος της Βουλής κ.Σπυρίδων Λυκούδης)

Σπυρίδων- Άδωνις Γεωργιάδης: «Είναι αίσχος αυτό που γίνεται! Είναι αίσχος αυτό που κάνετε!»

Το καρφί Τσίπρα στον Άδωνι

Η αντιπαράθεση του Άδωνι Γεωργιάδη με την κυβέρνηση και τον Αλέξη Τσίπρα προσωπικά, κορυφώθηκε σήμερα στη Βουλή, με αφορμή και το ταξίδι του πρωθυπουργού στο Παρίσι και τις συναντήσεις που εκεί είχε.

Το πρώτο «καρφί» είχε πετάξει ο ίδιος ο πρωθυπουργός, κατά την ομιλία του, λέγοντας ότι ο αντιπρόεδρος της ΝΔ είναι εκείνος που λέει δημόσια αυτά που δεν ομολογεί ο κ. Μητσοτάκης στη Βουλή.

«Ξέρετε τι λέει η παροιμία από ποιον μαθαίνεις την αλήθεια», είπε ο κ. Τσίπρας, προφανώς υπονοώντας τη γνωστή φράση «από μικρό και από τρελό, μαθαίνεις την αλήθεια».

Άδωνις για Τσίπρα εξερχόμενος της Βουλής: «Για άλλη μια φορά είπε χυδαία ψέματα»

Για «χυδαία ψέματα» του πρωθυπουργού έκανε λόγο από τη μεριά του ο κ. Γεωργιάδης, ενώ στάθηκε και στα αγγλικά που μιλάει ο κ. Τσίπρας.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης, εξερχόμενος της Βουλής, κατηγόρησε τον πρωθυπουργό ότι «για άλλη μια φορά είπε χυδαία ψέματα και τον προστάτεψε δυστυχώς για άλλη μια φορά ο αντιπρόεδρος της Βουλής ο οποίος δεν επέτρεψε ούτε στον κ. Μητσοτάκη, ούτε σε εμένα, να απαντήσει επί προσωπικού για όλα τα ψέματα που είπε».

«Οφείλω να θέσω ένα ερώτημα που θα έθετα στον κ. Τσίπρα εάν δεν το έβαζε στα πόδια: Ένας πρωθυπουργός που λέει στη Βουλή ότι "όλοι ξέρουμε ότι τα prior actions (δηλαδή οι προηγούμενες δράσεις) γίνονται μετά", πώς οι Έλληνες πιστεύουν ότι είναι σε θέση να μιλήσει μόνος του με τους Ρότσιλντ στα Αγγλικά για την έξοδο της Ελλάδας στις αγορές και δεν είχε πάει για άλλους λόγους που ακόμη σκοπίμως αποφεύγει να απαντήσει;» δήλωσε ο κ. Γεωργιάδης και συνέχισε: «Γιατί σήμερα ούτε απάντησε ποιους είδε στους Ρότσιλντ, ούτε γιατί πήγε στους Ρότσιλντ».

ΔΕΙΤΕ επίσης: 

Μητσοτάκης: «Είστε Πρωθυπουργός ή είστε προβοκάτορας;»

Τσίπρας: «Προφανώς οι επικοινωνιολόγοι συνέστησαν στον κ.Μητσοτάκη να φέρει το θέμα του φόβου»

Μητσοτάκης σε Τσίπρα: «Καταστρέφετε τη χώρα γιατί δεν μπορείτε να την κυβερνήσετε»

Τσίπρας: «Στο Παρίσι έμεινα σε ξενοδοχείο και όχι στο σπίτι του Βολταίρου- Πόθεν έσχες τώρα»

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top