«Συνελήφθη αυτός που με απειλούσε με μηνύματα» ανακοίνωσε ο… Πολάκης!

Πρώτη ανάρτηση: 29-01-2017 11:08

Την σύλληψη ατόμου για απειλητικά μηνύματα σε βάρος του ανακοίνωσε ο ίδιος ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης, με ανάρτησή του στο facebook!     

«Πριν λίγο με ενημέρωσαν ότι συνελήφθη το τσογλάνι που έστελνε απειλητικά τηλεφωνικά μηνύματα σε μένα και στη γυναίκα μου από τον Αύγουστο και σε αλλά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ από τον Οκτώβρη. Ένα ευχαριστώ προς τους αξιωματικούς της Ασφάλειας Αττικής που το έκαναν..... και να θεωρήσω ότι πρόκειται για απλή σύμπτωση που αυτό συνέβη μετά τις αλλαγές στην ιεραρχία και του ηλεκτρονικού εγκλήματος ...» αναφέρει ο κ. Πολάκης στην ανάρτησή του, διατυπώνοντας αιχμές και για το εσωτερικό της ΕΛ.ΑΣ.   

Σε υστερόγραφό του μάλιστα ο κ. Πολάκης αναφέρει δημοσίως το όνομα του κατηγορούμενου, όπως και τα στοιχεία στο προφίλ του στο facebook, ενώ τον χαρακτηρίζει «κρυφοφασιστάκι».     

Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, ο 30 χρονος κατηγορούμενος συνελήφθη χθες βράδυ από την Ελληνική Αστυνομία στο σπίτι του, στο οποίο βρέθηκαν διάφορα κινητά τηλέφωνα από τα οποία έστελνε  μηνύματα στον κ. Πολάκη αλλά και στον  λογαριασμό info του  ΣΥΡΙΖΑ.  

Βρέθηκαν επίσης 11 μαχαίρια, ένα όπλο ρέπλικα και  μεταλλικά σφαιρίδια. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top