Δείπνο προς τιμήν του Ντάνου στην Σκιάθο-Ουρές για μια φωτο με τον νικητή του Survivor

Xαμός στο νησί των Σποράδων

Εδώ και κάτι παραπάνω από μια ώρα, ο Γιώργος Αγγελόπουλος περπατάει στο νησί του και όπου σταθεί κι όπου βρεθεί, συναντάει κόσμο που τον αγκαλιάζει, τον φιλάει, τον συγχαίρει για τη νίκη του.

Μετά την υποδοχή… ήρωα που έλαβε χώρα γύρω στις 9 το βράδυ στο Μπούρτζι, όπου φορούσε τα ρούχα με τα οποία τον βλέπαμε στο ριάλιτι επιβίωσης, ο Ντάνος επέστρεψε σπίτι του, φόρεσε «τα καλά» του και, όπως σας είχαμε γράψει νωρίτερα στο star.gr, βρέθηκε στο εστιατόριο Καρνάγιο, στο λιμάνι της Σκιάθου.

Στο δείπνο αυτό, που οργανώθηκε προς τιμήν του, βρίσκονται πολλοί τοπικοί φορείς του νησιού, ενώ από το πλευρό του δε λείπει η μητέρα του, Ράνια, που έχει ξανά κοντά της το γιο της, στο νησί τους, μετά από σχεδόν 6 μήνες απουσίας του. Εκεί, βρίσκονται επίσης ο αδερφός του, Χάρης, η σύζυγός του, ο θείος του, που διαθέτει το φούρνο με τα περίφημα «Ντανοπιτάκια», Γιάννης Σουλτάνης με τη σύζυγό του. 

Όπως φαίνεται στις αποκλειστικές φωτογραφίες που εξασφάλισε το star.gr, ο Γιώργος Αγγελόπουλος δε λέει όχι σε κανέναν από τους θαυμαστές του που τον πλησιάζουν και του ζητάνε αυτόγραφο. Μάλιστα, με τους περισσότερους φωτογραφίζεται, ενώ όπως φαίνεται στην φωτογραφία του star.gr, τους μικρούς του φίλους τους παίρνει αγκαλιά, στα πόδια του και βγάζουν μαζί selfie!

 

Ρεπορτάζ: Κάσσι Φιλιππιτζή

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top