Το συναρπαστικό παιχνίδι που έχει κερδίσει το κοινό σε πάνω από 70 χώρες στον κόσμο και έχοντας στο ενεργητικό του επτά βραβεία ΕMMY έρχεται να κατακτήσει και το ελληνικό κοινό.

Οι 24 παίκτες έφτασαν στον εξωτικό Άγιο Δομίνικο όπου θα παραμείνουν για εβδομάδες, έχοντας στις αποσκευές τους τα απαραίτητα ρούχα και βασική προμήθεια φαγητού. 

Ο ενθουσιασμός των παικτών ήταν μεγάλος από την πρώτη στιγμή που πάτησαν το πόδι τους στο νησί. Αν και γνωρίζουν πολύ καλά πως οι δοκιμασίες που θα περάσουν δεν είναι απλές, πως τα εμπόδια με τα οποία θα έρθουν αντιμέτωποι θα δυσχεραίνουν κάποιες φορές την παραμονή τους στο νησί, παρόλα αυτά όλοι τους είναι έτοιμοι να ζήσουν αξέχαστες εμπειρίες. 

Κατά τη διάρκεια της διαμονής τους στο νησί οι διαγωνιζόμενοι θα συμμετέχουν σε ειδικά διαμορφωμένα παιχνίδια, γεμάτα δράση, με δοκιμασίες οι οποίες θα έχουν έπαθλα για την καλύτερη διαβίωση τους αλλά και για την ασυλία. 

Η μεγάλη περιπέτεια ξεκινά τη Δευτέρα στις 9 το βράδυ, λίγο πριν όμως την έναρξη, στις 18.50 οι τηλεθεατές του ΣΚΑΪ θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τους 24 παίκτες, που πήραν ανάμεσα σε χιλιάδες συμμετοχές το εισιτήριο για να μπουν στο παιχνίδι, μέσα από την εκπομπή «Survivor: οι πρωταγωνιστές».

Ο παρουσιαστής του “Survivor” ο πολυταξιδεμένος Σάκης Τανιμανίδης παίρνει τη θέση του. Υποδέχεται τους 24 συμπαίκτες σε μια παραλία στον Άγιο Δομίνικο, και το ταξίδι της περιπέτειας ξεκινά.

Η πρεμιέρα του μεγάλου παιχνιδιού του “Survivor” Ελλάδας έρχεται τη Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου στις 9 το βράδυ και οι τηλεθεατές του ΣΚΑΪ θα έχουν την ευκαιρία να βλέπουν πως εξελίσσεται η καθημερινότητα των παικτών μέσα από τέσσερις προβολές την εβδομάδα, γι΄ αυτήν την εβδομάδα τη Δευτέρα-Τρίτη  Τετάρτη και Παρασκευή στις 21.00.

Tags: