Gwyneth Paltrow: Αποκάλυψε πώς ο Brad Pitt την έσωσε από τα χέρια του Weinstein

Τον απείλησε ότι θα τον σκοτώσει

Λεπτομέρειες σχετικά με την σεξουαλική παρενόχληση που είχε δεχθεί και εκείνη από τον Harvey Weinstein αποκάλυψε η Gwyneth Paltrow, ενώ εξομολoγήθηκε πώς ο τότε σύντροφός της, Brad Pitt τη γλίτωσε από τα χέρια του διάσημου παραγωγού του Hollywood.

Όλα συνέβησαν στην πρεμιέρα του Hamlet στο Broadway το 1995, όπως αποκάλυψε η ηθοποιός στο The Howard Stern Show. 

Ο Brad Pitt κόλλησε στην κυριολεξία τον Weinstein στον τοίχο και τον απείλησε ότι «θα τον σκοτώσει» αν την ξαναέκανε να νιώσει άσχημα.

Όπως τόνισε η Gwyneth, αυτό που έκανε ο Pitt για εκείνη ήταν πολύ σπουδαίο γιατί η ίδια δεν θα μπορούσε να το χειριστεί καθώς τότε ξεκινούσε την καριέρα της και δεν ήταν και τόσο γνωστή.

Η χολιγουντιανή σταρ, η οποία έχει αποκτήσει δύο παιδιά με τον πρώην σύζυγό της, Chris Martin, είχε αποκαλύψει την ιστορία της με τον Weinstein στους New York Times, όταν ξέσπασε το σκάνδαλο., χωρίς ωστόσο να προχωήσει σε περισσότερες λεπτομέρειες.

«Τον αγαπώ για αυτό που έκανε και με προστάτεψε. Μόλις του είπα τι συνέβη αμέσως πήρε την κατάσταση στα χέρια του και απείλησε τον Γουάινσταϊν. Δεν ήταν και λίγο αυτό που έκανε για μένα, να τα βάλει μαζί του. Εγώ έτρεμα. Είχα κάνει μόλις δύο ταινίες μαζί του και ήμουν στην αρχή τη καριέρας μου. Ήμουν παιδί. Με είχε καλέσει στο δωμάτιο του ξενοδοχείου του και μου ζήτησε να του κάνω μασάζ. Τα είχα χάσει, δεν ήξερα πώς να αντιδράσω. Μάλιστα του είπα: “Σε έβλεπα σαν θείο μου Χάρβεϊ”. Αφού αρνήθηκα να προχωρήσω μαζί του εκείνος μου είπε να μην πω ποτέ τι είχε συμβεί μεταξύ μας. Όλο αυτό μου πήρε πάρα πολλά χρόνια για να το ξεπεράσω. Ήταν σκληρό και απάνθρωπο» πρόσθεσε η Paltrow The Howard Stern Show και συνέχισε: 

«Μετά από χρόνια που κέρδισα Οσκαρ και ήμουν πλέον πολύ γνωστή ακόμα με στοίχειωνε το γεγονός. Όμως όταν ξέσπασε η καταιγίδα των αποκαλύψεων δεν μπορούσα να κρατήσω άλλο αυτό το μυστικό. Έσπασα τη σιωπή μου. Έπρεπε να το κάνω στέλνοντας ένα ηχηρό μήνυμα ότι όλο αυτό τελείωσε και δεν θα μπορούσε να ενοχλήσει ποτέ ξανά καμία άλλη γυναίκα».

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top