Αθηνά Οικονομάκου: Τα κιλά που πήρε στην εγκυμοσύνη - Σε ποιον μοιάζει ο γιος της;

Η πρώτη τηλεοπτική συνέντευξη της ηθοποιού μετά τη γέννα

Για τα κιλά που πήρε στην εγκυμοσύνη και τον τοκετό μίλησε για πρώτη φορά η Αθηνά Οικονομάκου, ενώ αποκάλυψε σε ποιον μοιάζει ο γιος της.

Η ηθοποιός, η οποία γέννησε στις 14 Μαρτίου ένα υγιέστατο αγοράκι, καρπό του έρωτά της με τον Φίλιππο Μιχόπουλο, εξομολογήθηκε ότι πήρε 23 κιλά! Μέχρι στιγμής βέβαια έχει χάσει ήδη τα 15!

«Δεν έχω επανέλθει, όπως λένε όλοι, πήρα 23 κιλά στην εγκυμοσύνη, έχω χάσει τα 15 μου έχουν μείνει αρκετά αλλά δε θέλω να τα χάσω όλα, γιατί ήμουν αρκετά αδύνατη πριν. Θέλω να χάσω άλλα 2-3 κιλά», είπε η ηθοποιός στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη όπου βρέθηκε καλεσμένη με την παρουσιάστρια να της επισημαίνει ότι όσο καιρό κάνει η λεκάνη και η μήτρα για να ανοίξει τόσο χρειάζεται και για να επανέλθει. «Και να τα χάσεις τα κιλά μπορεί να σου φταίνε άλλα πράγματα, μην πιέσεις τον εαυτό σου», είπε.

Όσον αφορά στον τοκετό, η Αθηνά ανέφερε  ότι γέννησε μετά από 7 ώρες, αποκαλύπτοντας ότι πόνεσε πολύ! Παρόλα αυτά η ευτυχία που βιώνει στο σπίτι με τον σύζυγό της είναι μεγάλη.

«Ήταν ένα όνειρο που ακόμη δεν μπορώ να πιστέψω πως μου συμβαίνει. Ακόμη δεν έχω συνειδητοποιήσει ακριβώς την κατάσταση. Το μωρό είναι. Δεν έχω λόγια… Όπως όλε οι μαμάδες. Είναι το πιο όμορφο μωρό που έχει γεννηθεί ποτέ. Είναι πανέξυπνος. Είναι πανέμορφος. Είναι σοκαρισμένοι όλοι. Είναι τρέλα!» ανέφερε.

Όσο για το σε ποιον μοιάζει ο μικρούλης; «Μοιάζει στο μπαμπά του. Έχει το βλέμμα και τα μάτια του μπαμπά του. Έχει χείλη και μύτη δικά μου. Μάλλον μύτη δηλαδή. Δεν καταλαβαίνω ακόμη. Αλλά το βλέμμα είναι τόσο έντονο που είναι ίδιο του μπαμπά. Δηλαδή είναι του μπαμπά τα αγόρι!» τόνισε.

Υπενθυμίζεται ότι η Αθηνά Οικονομάκου και ο Φίλιππος Μιχόπουλος, ο οποίος διατηρεί ξενοδεοχειακή μονάδα στη Μύκονο, είναι μαζί από το 2013. Τον Οκτώβριο του 2017 έγινε γνωστή η εγκυμοσύνη της ηθοποιού και λίγο αργότερα στις 18 Νοεμβρίου παντρεύτηκε τον επιχειρηματία αγαπημένο της με πολιτικό γάμο στο Γύθειο, από όπου κατάγεται η Αθηνά, έχοντας στο πλευρό τους ελάχιστους συγγενείς και στενούς φίλους. 

Δείτε  το βίντεο...

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top