Kate Middleton: Για ποιο λόγο βγαίνει πάντα από το νοσοκομείο λίγο μετά από κάθε γέννα;

Παροξυσμός επικρατούσε όλη τη μέρα έξω από το νοσοκομείο St. Mary’s

Kate Middleton: Για ποιο λόγο βγαίνει πάντα από το νοσοκο

Επτά ώρες μετά τη γέννα, η Kate Middleton έφυγε αγκαλιά με το νεογέννητο μωράκι της από το μαιευτήριο!

Σήμερα όλοι αναρωτιούνται πώς γίνεται να γέννησε το πρωί και το απόγευμα να βγήκε από το μαιευτήριο;  

Για τα δεδομένα της Ελλάδας, αλλά και πολλών ακόμη χωρών, αυτό μοιάζει απίστευτο, αλλά η αλήθεια είναι πως στη Βρετανία δεν είναι καθόλου παράξενο. Στις ΗΠΑ, οι νέες μητέρες έχουν μέσο όρο παραμονής δύο μέρες στο νοσοκομείο προτού πάρουν εξιτήριο.

Ωστόσο στη Βρετανία, οι γυναίκες που γέννησαν παραμένουν περίπου μιάμιση ημέρα- η συντομότερη διαμονή σε νοσοκομείο μετά τον τοκετό σε οποιαδήποτε ανεπτυγμένη χώρα, σύμφωνα με παλαιότερο άρθρο της εφημερίδας Guardian.    

Παρόλο που η Kate διανυκτέρευσε στην κλινική μετά την γέννηση του πρίγκιπα George το 2013, όταν γέννησε το 2015 την πριγκίπισσα Charlotte έφυγε μετά από 10 ώρες. Χθες όμως έκανε νέο «ρεκόρ»!

Παροξυσμός επικρατούσε όλη τη μέρα έξω από το νοσοκομείο St. Mary’s, στην πτέρυγα Lido, με αστυνομία, δημοσιογράφους αλλά και απλούς πολίτες να περιμένουν να δουν την Kate να βγαίνει.

Ακόμα, φημολογείται πως τα έξοδα της κλινικής τα πληρώνει το δημόσιο, δηλαδή ο Βρετανικός λαός και γι’ αυτό τον λόγο ο πρίγκιπας William και η Kate δεν θέλουν να επιβαρύνουν τον προϋπολογισμό της χώρας.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top