Εκατομμύρια άνθρωποι παρακολούθησαν την Κυριακή το βράδυ το μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός στις ΗΠΑ, τον τελικό του αμερικανικού ποδοσφαίρου Super Bowl.

Το σόου του ημιχρόνου παρουσίασε φέτος ο Justin Timberlake που τίμησε τον Prince ερμηνεύοντας το «I Will Die for you», ενώ οι Philadelphia Eagles επικράτησαν 41-33 των New England Patriots και κατέκτησαν τον πρώτο τίτλο της ιστορίας τους.

Ο διάσημος καλλιτέχνης τραγούδησε επίσης διάφορες επιτυχίες του, αλλά και τα νεότερα τραγούδια του  από το καινούργιο του άλμπουμ "Man of the Woods".

Η στιγμή που κυριάρχησε ήταν η εμφάνιση του Prince μέσω βίντεο προβολής σε ένα αφιέρωμα για τον τραγουδιστή στου οποίου την πατρίδα φιλοξενήθηκε ο αγώνας.

Αλλά και πάλι αυτό δεν φάνηκε αρκετό για να σώσει το πόσο αδιάφορο ήταν όλο αυτό, όπως σημειώνει η εφημερίδα Washington Post και φαίνεται να ασπάζονται επίσης και άλλα μεγάλα μίντια. 

H Pink ήταν εκείνη που επιλέχθηκε φέτος να τραγουδήσει τον εθνικό ύμνο της Αμερικής αφού πρώτα έβγαλε την καραμέλα από το στόμα της.

Το «παρών» στο Super Bowl έδωσε η Jennifer Lopez, ο Bradley Cooper με τη σύντροφό του Irina Shayk αλλά και η Gisele, η οποία εθεάθη στις πρώτες θέσεις έχοντας στην αγκαλιά της την κορούλα της.