«A Retrospective»: Το star.gr στο μουσείο της Victoria’s Secret στη Νέα Υόρκη - Δείτε φωτο και βίντεο

Λίγο πριν το μεγάλο σόου του διάσημου οίκου στη Σαγκάη

Κάθε γυναίκα που σέβεται τον εαυτό της, εάν πρόκειται να ταξιδέψει στη Νέα Υόρκη, πρέπει να κάνει οπωσδήποτε μια στάση σε ένα από τα πιο πολυσύχναστα καταστήματα της 5th Avenue, αυτό της Victoria’s Secret.

(Το ισόγειο του καταστήματος)

Πρόκειται για ένα τετραώροφο κτίριο στην καρδιά του Manhattan από το οποίο περνάνε καθημερινά χιλιάδες τουρίστες, όχι μόνο για να χαζέψουν και να αγοράσουν  τα σέξι – εντυπωσιακά εσώρουχα και τα άλλα προϊόντα του διάσημου οίκου που διαφημίζουν τα "αγγελάκια" με τα δίμετρα πόδια, αλλά για να ανέβουν και στον τελευταίο όροφο, στο "Victoria's Secret - A Retrospective", όπως ονομάζεται,  που είναι κάτι σαν "κρυφό" μουσείο.

(Οι εντυπωσιακές σκάλες) 

(Video wall με τα "αγγελάκια" στο σόου της Victoria's Secret)

Εκεί μπορεί να βρει κανείς τα εντυπωσιακά κοστούμια που φορέθηκαν από τα διάσημα «αγγελάκια» στο προηγούμενο show του οίκου, το οποίο παρακολουθούν κάθε χρόνο εκατομμύρια τηλεθεατές σε όλον τον πλανήτη αλλά και το περίφημο Fantasy Bra, το πολυτελές σουτιέν με τους χιλιάδες πολύτιμους λίθους, το οποίο μια καλλονή έχει την τύχη να το φορέσει κάθε χρόνο.

(To Fantasy Bra φόρεσε το 2016 η Jasmine Tookes)

Κάθε κοστούμι έχει τη φωτογραφία του μοντέλου που το φορούσε, καθώς και πληροφορίες για αυτό.

(Η Joan Smalls με το "Dark Angel")

Επίσης, υπάρχει  ένας χώρος που δείχνει πώς γίνεται η παραγωγή, τα χρυσά φτερά των αγγέλων αλλά και η καρέκλα των castings στην οποία μπορείς να κάτσεις, να φωτογραφηθείς πιστεύοντας ότι είσαι και εσύ μια... Gigi Hadid (#not ) και ύστερα να κατέβεις από το... καλάμι σου! Κάπως έτσι δηλαδή...

Με αφορμή λοιπόν το show της Victoria's Secret που πραγματοποιείται τη Δευτέρα στη Σαγκάη, χωρίς βέβαια τη Gigi, η οποία ακύρωσε την τελευταία στιγμή τη συμμετοχή της (διαβάστε εδώ γιατί), το star.gr, το οποίο ταξίδεψε μέχρι την άλλη άκρη του Ατλαντικού,  σας μεταφέρει στο μαγικό "κόσμο" του διάσημου οίκου. 

ΔΕΙΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ

H Cindy Bruna με το "Firework" bodysuit

Η Βella Hadid με το Secret Angel

The Road Ahead - Devon Windsor

Alessandra Ambrosio - Fireworks

Παρακάτω θα δείτε τους χώρους που δείχνουν πώς γίνεται η παραγωγή

Της Στέλλας Αθανασάκη (sathanasaki@star.gr)

 

 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top