Πρίγκιπας Harry - Meghan Markle: Έκαναν την πρώτη τους δημόσια εμφάνιση πιασμένοι χέρι-χέρι!

Δείτε το βίντεο

Την πρώτη επίσημη δημόσια εμφάνισή τους ως ζευγάρι έκαναν ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle!

Πιασμένοι χεράκι-χεράκι και χαμογελώντας έφτασαν στον αγώνα τένις με αμαξίδιο, στα Invictus Games, που διεξάγονται στο Τορόντο.

 Ο πρίγκιπας και η ηθοποιός παρακολούθησαν μαζί τον αγώνα. Πρόκειται για αθλητική διοργάνωση στην οποία μετέχουν μέλη των ενόπλων δυνάμεων, που έχουν τραυματιστεί στο καθήκον.

Και οι δυο τους ήταν ντυμένοι σε casual στιλ, όπως ταίριαζε στην περίσταση, για την οποία η Meghan Markle είχε επιλέξει ένα λευκό πουκάμισο και τζιν με σκίσιμο.

Οι δυο τους δεν κρύβουν πια τον έρωτά τους. Φυσικά, τα φλας των φωτογράφων πήραν «φωτιά»!

Ο Harry και η Meghan κάθισαν δίπλα-δίπλα και δεν σταμάτησαν στιγμή να χαμογελούν και να μιλούν. Έδειχναν πως δεν τους ένοιαζαν τα αδιάκριτα βλέμματα που παρακολουθούσαν κάθε τους κίνηση.

Φυσικά, τα βρετανικά ΜΜΕ δεν άφησαν ασχολίαστη στην εμφάνιση της 36χρονης ηθοποιού. Σύμφωνα με τη Daily Mail, το πουκάμισό της, ειδικά, είχε ειδική… βαρύτητα. Ονομάζεται «The Husband», ο σύζυγος και φυσικά όλοι έκαναν τη… σύνδεση!

Η 16χρονη Olivia Cornal έδωσε στο ζευγάρι μια καρφίτσα της Νέας Ζηλανδίας και όπως δήλωσε, άκουσε τον πρίγκιπα Harry να εξηγεί στη Meghan τους κανόνες του τένις με αμαξίδιο στους Invictus Games, οι οποίοι διαφέρουν από τους συνηθισμένους κανόνες του αθλήματος.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top