Συγκλονίζει η Μαρία- Ελένη Λυκουρέζου μετά τον θάνατο της Ζωής Λάσκαρη: "Μία τέτοια πληγή ξέρω πως δεν θα γιατρευτεί"

Πώς βιώνει τις πρώτες μέρες χωρίς τη μαμά της

Η Μαρία- Ελένη Λυκουρέζου μίλησε για τη μαμά της

Η Μαρία- Ελένη Λυκουρέζου, η κόρη της αείμνηστης Ζωής Λάσκαρη που έφυγε ξαφνικά από τη Ζωή πριν από λίγες μέρες από τη ζωή, έδωσε την πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη στην εφημερίδα Real Life και αποκάλυψε πώς βιώνει τις πρώτες μέρες χωρίς τη μητέρα της.

«Μου φαίνεται τόσο δύσκολο το “ταξίδι” αυτό που ξεκίνησε από την μέρα που “κοιμήθηκε”, αλλά με τον τρόπο της μου δίνει μια δύναμη να προχωρήσω μπροστά και αυτό είναι που με κρατάει όρθια. Ελπίζω στο πέρασμα του χρόνου να απαλύνει αυτός ο πόνος της απώλειας. Μου λένε πως όλα τα γιατρεύει ο χρόνος. Μια τέτοια πληγή ξέρω πως δεν θα γιατρευτεί, αλλά ξέρω πως εκείνη δεν θα ήθελε να με βλέπει να είμαι χάλια. Με εμψύχωνε κάθε φορά που δεν πήγαινε κάτι καλά και μου έλεγε να κοιτάζω μπροστά» ανέφερε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε:

«Ναι, έχασα την μάνα μου, αλλά έχω τον μπαμπάκα μου, την αδερφή μου την Μάρθα, την ανιψούλα μου την Ζένια που είναι μεγάλο κορίτσι πια… Έχω τους φίλους μου, άτομα που με αγαπούν. Σκέψου να ήμουν μόνη… Θα ήταν τραγικό. Κι απ’ την άλλη, έζησα τόσα πολλά με την μαμά μου. Μια ολόκληρη, υπέροχη ζωή με αγάπη και φροντίδα. Με αγκαλιές, φιλιά, ταξίδια, γέλια… Άλλοι δεν τα έζησαν αυτά. Θα ήμουν αχάριστη αν δεν το σκεφτόμουν αυτό. Με “πλούτισε” η μαμάκα μου – μέχρι το τέλος ήταν πάντα μια ορθάνοιχτη αγκαλιά».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top