Το τελευταίο «αντίο» στην Αρλέτα- Πλήθος κόσμου αποχαιρέτησε την σπουδαία τραγουδοποιό!

Στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών-Πρώτη Ανάρτηση:10-08-2017 12:10

Το τελευταίο αντίο είπαν συγγενείς, φίλοι και συνεργάτες στην Αρλέτα. Πλήθος κόσμου έσπευσε στον Ιερό ναό των Αγίων Θεοδώρων στο Α’ Νεκροταφείο, προκειμένου να αποχαιρετήσει την μεγάλη τραγουδοποιό.

Μετά  την εξόδιο ακολουθία δεν πραγματοποιήθηκε ταφή καθώς επιθυμία της ήταν η σορός της να αποτεφρωθεί γεγονός που θα συμβεί τις επόμενες ημέρες.

Η Αρλέτα άφησε την τελευταία της πνοή, την Τρίτη 8 Αυγούστου, σε ηλικία 72 χρονών. Το τελευταίο διάστημα  νοσηλευόταν στο νοσοκομείο Αγία Όλγα και έφυγε μετά από εγκεφαλικό και έμφραγμα που υπέστη.

Γιώργης Χριστοδούλου-Σάννυ Μπαλτζή

Λόγια αγάπης εξέφρασε, μεταξύ άλλων, και ο τραγουδιστής Γιώργης Χριστοδούλου, στενός της φίλος: «Η Αρλέτα ήταν ένας άνθρωπος που μνημόνευε πάντα τους δασκάλους της και όσα της έμαθαν. Τη γνώρισα το 1986, δεν είχε κανένα λόγο να δώσει σημασία σε ένα παιδί του δημοτικού και από τα πρώτα πράγματα που μου είπε, και το επαναλάμβανε συνεχώς, ήταν ότι κάποιες φορές οικογένειά μας δεν είναι αυτή που γράφουν τα χαρτιά μας».

 

«Ο πολιτισμός μας έχει και τις δικές σου πινελιές στο κάδρο του. Οι συνάδελφοί σου, τραγουδιστές, συνθέτες, στιχουργοί και ο λαός μας σε αποχαιρετούν. Η ανάμνησή σου θα είναι πάντα φωτεινή, γεμάτη καλοσύνη και φως» ανέφερε στον επικήδειο λόγο του ο εκπρόσωπος της Ένωσης Τραγουδιστών Ελλάδας.

Μάνος Ελευθερίου

Σταύρος Θεοδωράκης

 

Σπύρος Μπιμπίλας

Ρένος Χαραλαμπίδης

Αλέξανδρος Λυκουρέζος

 

Διαβάστε επίσης:

Συντετριμμένος ο Γιάννης Σπανός: «Κρίμα που η Αρλέτα έφυγε τόσο νωρίς»

Το συγκινητικό «αντίο» του Σταμάτη Κραουνάκη στην Αρλέτα!

Πέθανε η Αρλέτα -Φτωχότερες oι νότες!

Τα τραγούδια της Αρλέτας που άφησαν εποχή: Ποιήματα ερμηνευμένα με αγγελική φωνή

Η Αρλέτα ανατρεπτική από το Α έως το Ω: «Σιχαίνομαι την παρθενία, τις μπάμιες και τα αδιέξοδα»

Η συνομιλία της Αρλέτας με την Μαρίζα Κωχ λίγο πριν το μοιραίο εγκεφαλικό: «Πώς θα την βγάλουμε Μαρίζα μου; Είμαι με 600 ευρώ το μήνα»

Όσα δεν γνωρίζετε για την Αρλέτα

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top