Πρώτη φορά: Αδημοσίευτες σέξι (και χωρίς make up) φωτογραφίες της Αλίκης Βουγιουκλάκη

Η θρυλική σταρ όπως δεν την έχετε ξαναδεί 21 χρόνια μετά το θάνατό της

Αδημοσίευτες σέξι φωτογραφίες της Αλίκης Βουγιουκλάκη

Σέξι φωτογραφίες της Αλίκης Βουγιουκλάκη δημοσιεύει για πρώτη φορά το Down Town, 21 χρόνια μετά τον θάνατο της Ελληνίδας σταρ.

 Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά «η Αλίκη σε ηλικία 40 ετών είχε έναν αποτυχημένο γάμο και μια καριέρα σε ένα σινεμά που βρισκόταν στη δύση του. Ήταν η εποχή που έπρεπε να κάνει μια μεγάλη αλλαγή, γιατί και η ίδια είχε βαρεθεί τον εαυτό της. Αποφάσισε να αποτινάξει τους ρόλους της μαθήτριας και του καλού κοριτσιού και να ανακαλύψει τη θηλυκή, σέξι πλευρά της. Το μήνυμα ήταν σαφές: το καλό κορίτσι πέθανε, μια νέα ποθητή γυναίκα γεννήθηκε- και θα έκανε τα πάντα για να το διαδώσει».

Το 1979 αποφασίζει να φωτογραφηθεί με ένα διάφανο κόκκινο ύφασμα, ώστε αυτή η θηλυκή σέξι εικόνα της να γίνει το εξώφυλλο του δίσκου που ετοίμαζε. Τελικά, ύστερα από πολλή σκέψη, η δισκογραφική αποφάσισε να κάνει εξώφυλλο μια συμβατική φωτογραφία της με ένα λευκό ταγέρ.

Αδημοσίευτη φωτογραφία του 1974. «Αυτό που δεν έχασα ποτέ ήταν η θηλυκότητά μου. Στη δουλειά και στη ζωή που ποτέ δεν ξέχασα πως είμαι γυναίκα. Δεν άφησα αυτό μου το κομμάτι» έλεγε στον Ταχυδρόμο το 1981.

Αδημοσίευτη φωτογραφία του 1974. Η Αλίκη είχε πια χωρίσει και ήθελε να αποδείξει ότι ήταν ακόμη ποθητή και έτοιμη για νέα αρχή στην προσωπική της ζωή.

Αποκαλυπτική φωτογραφία που έβγαλε για να συνοδέψει την πρώτη φωτο-αυτοβιογραφία που έγινε στην Ελλάδα και αφορούσε τη ζωή της.

Επί μήνες τα περιοδικά ασχολιόντουσταν με το ότι η Αλίκη έκοψε τα μαλλιά της κοντά. Αδημοσίευτες φωτογραφίες, αμακιγιάριστη. 
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top