Ο Τζορτζ Κλούνεϊ είχε μία περίεργη ιδέα για το πως να ονομάσει τα δίδυμα που θα γεννήσει σε λίγους μήνες η Αμάλ Αλαμουντίν, η οποία όχι μόνο δεν συμφώνησε, αλλά του είπε να... το ξεχάσει.

Συγκεκριμένα, ο διάσημος ηθοποιός εμφανίστηκε στο CinemaCon 2017 στο Λας Βέγκας για να παρουσιάσει την νέα του ταινία Suburbicon και μίλησε στο το πως νιώθει που θα γίνει μπαμπάς.

Και μπορεί ο ίδιος να μιλούσε με τα καλύτερα λόγια για την γυναίκα του, αλλά ο Κλούνεϊ παραδέχθηκε πως η γυναίκα του δεν τον αφήνει να ονομάσει τα δίδυμα όπως εκείνος θέλει.

Ο Τζορτζ Κλούνεϊ σκέφτηκε, λοιπόν, να δώσει το όνομα του brand με τεκίλα που έχει μαζί με τον συνιδιοκτήτη του Ραντ Γκέρμπερ (σύζυγος της Σίντι Κρόφορντ),το οποίο λέγεται Κασαμίγκος.

Είχε σκεφτεί δηλαδή να ονομάσει το ένα αγόρι Κάσα και το άλλο Αμίγκος, κάτι το οποίο δεν άρεσε καθόλου στην Αμάλ.

«Η γυναίκα μου λέει ότι δεν μπορώ να ονομάσω τα δίδυμα Casa και Amigos. Αυτό είναι το μόνο πράγμα που δεν μου επιτρέπει να κάνω» τόνισε, χαμογελώντας και κάνοντας πλάκα.

Όσο για το πώς είναι η έγκυος σύζυγός του, είπε ότι η 39χρονη τα πάει πολύ καλά με την εγκυμοσύνη της:

«Είναι εκπληκτική, εγώ δεν χρειάζεται να κάνω τίποτα. Δεν υπάρχει τίποτα που να μπορώ να κάνω για να την βοηθήσω, εκτός από το να φτιάχνω τσάι».

Επίσης, ο Κλούνεϊ αστειεύτηκε για την ηλικία του, λέγοντας πως απ΄ότι φαίνεται οι πάνες θα είναι ένα σημαντικό κομμάτι της δικής του ζωής και όχι των παιδιών του.