Επτασφράγιστο μυστικό οι νικητές των Oscar – ΠΟΙΟΙ είναι οι δύο άνθρωποι που ΞΕΡΟΥΝ ΗΔΗ τα αποτελέσματα;

Μετράμε αντίστροφα

δύο άνθρωποι που ΞΕΡΟΥΝ ΗΔΗ τα αποτελέσματα Όσκαρ

Η αντίστροφη μέτρηση για τα Όσκαρ 2017 έχει αεχίσει και πλέον μας χωρίζουν μόλις μερικές ώρες από την 89η Τελετή Απονομή, που θα πραγματοποιηθεί στο Λος Άντζελες και αναμένεται, μάλιστα, να έχει και έντονο πολιτικό «χρώμα».

Στη φετινή Τελετή Απονομής εξετάστηκαν 336 ταινίες, ενώ 85 χώρες έστειλαν ταινία τους, για να διαγωνιστεί στην κατηγορία της καλύτερης ξενόγλωσσης.

Και ενώ τα αποτελέσματα σε κάθε κατηγορία παραμένουν επτασφράγιστο μυστικό, υπάρχουν δύο άνθρωποι στον πλανήτη που γνωρίζουν ποιοι θα φύγουν από την τελετή με χρυσό αγαλματίδιο στο χέρι.

Ο λόγος για τους Brian Cullinan και Martha L. Ruiz. Πρόκειται για τους δύο λογιστές της εταιρίας PwC που ανέλαβε και φέτος τη διεξαγωγή της διαδικασίας της μυστικής ψηφοφορίας των Oscar για λογαριασμό της Αμερικανικής Ακαδημίας Κινηματογραφικών Τεχνών και Επιστημών και μιας και κάνουν την καταμέτρηση, γνωρίζουν πριν από όλους το αποτέλεσμα πριν καν ολοκληρωθεί η βράβευση.

Οι ίδιοι τονίζουν πως είναι μια πολύ όμορφη δουλειά και πολύ διασκεδαστική. Οι λογιστές βρίσκονται στον χώρο των Όσκαρ και κρατάνε έναν χαρτοφύλακα ο οποίος περιέχει τα αποτελέσματα. Ο ίδιοι δηλώνουν πως πολλοί celebrities τους τραβάνε φωτογραφία και τους ζητάνε να ποζάρουν μαζί τους κρατώντας τον χαρτοφύλακα με τα αποτελέσματα.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top