Kαρδιακό επεισόδιο στον... αέρα έπαθε η πριγκίπισσα Λέια του Star Wars

Σε κρίσιμη κατάσταση η ηθοποιός

Ώρες αγωνίας για την «πριγκίπισσα Λέια» του Star Wars

Σοβαρή καρδιακή κρίση υπέστη η Πριγκίπισσα Λέια στη σειρά ταινιών επιστημονικής φαντασίας "Πόλεμος των Άστρων", κατά κόσμον Κάρι Φίσερ και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Το άσχημο συμβάν συνέβη όταν η Αμερικανίδα ηθοποιός επέβαινε σε αεροσκάφος που πραγματοποιούσε την πτήση Λονδίνο - Λος Άντζελες, μιας και πήγαινε στην βρετανική πρωτεύουσα για τα γυρίσματα της τρίτης σεζόν της τηλεοπτικής κομωδίας Catastrophe.

Για καλή της τύχη, έγινε αντιληπτό από τους υπόλοιπους επιβάτες, οι οποίοι και τις χορήγησαν τις πρώτες βοήθειες καρδιοαναπνευστικής ανάνηψης, σύμφωνα με δημοσίευμα του TMZ. Όπως συνεχίζει το ίδιο δημοσίευμα, το περιστατικό σημειώθηκε 15 λεπτά πριν την προσγείωση του αεροσκάφου.

Όπως δήλωσε ο αδελφός της, Τοντ, στο The Hollywood Reporter η ηθοποιός βγήκε από το τμήμα εκτάκτων περιστατικών και η κατάστασή της έχει σταθεροποιηθεί, χωρίς να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες.

Δηλώσεις έκανε και εκπρόσωπος των πυροσβεστών του Λος Άντζελες, ο Ερικ Σκοτ,ο οποίος και ειβεβαίωσε ότι λίγο μετά το απόγευμα οι πυροσβέστες απάντησαν στην επείγουσα κλήση που έλαβαν από το αεροδρόμιο για ταξιδιώτη που υπέστη οξύ καρδιακό περιστατικό. «Παρείχαν αμέσως βοήθεια καρδιοναπνευστικής ανάνηψης και μετέφεραν την ηθοποιό σε τοπικό νοσοκομείο», ανέφερε χωρίς να πει το όνομα της 60χρονης ηθοποιός.

Σύμφωνα με το ΤΜΖ, το προσωπικό που παρείχε τη βοήθεια καρδιοαναπνευστικής ανάνηψης χρειάστηκε 15 λεπτά για να επανέλθουν οι καρδιακοί παλμοί της ηθοποιού, η οποία τέθηκε σε μηχανική υποστήριξη της αναπνοής και της καρδιακής λειτουργίας στο Ιατρικό Κέντρο UCLA.

Συνταξιδιώτης ήταν και η ηθοποιός 'Αννα Ακάνα, η οποία έγραψε στο λογαριασμό της στο Twitter: "Η Κάρι Φίσερ σταμάτησε να αναπνέει μέσα στο αεροσκάφος με τον οποίο επιστρέφαμε στη χώρα μας. Ελπίζω ότι θα συνέλθει". "Ευχαριστώ πολύ το προσωπικό της United Airlines που έσπευσε να τη βοηθήσει όπως και τον γιατρό και τη νοσοκόμα που ήταν μεταξύ των επιβατών οι οποίοι της παρείχαν τις πρώτες βοήθειες".

Τέλος, δηλώσεις υπήρξαν και από πλευράς της αεροπορικής εταιρίας, η οποία στη σύντομη ανακοίνωσή της, έγραψε: "το ιατρικό προσωπικό περίμενε την άφιξη της πτήσης 935 από Λονδίνο προς Λος Άντζελες μετά την ειδοποίηση από το πλήρωμα ότι ένας επιβάτης έχει χάσει τις αισθήσεις του".

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top