Bρυχάται και πάλι η Βόρεια Κορέα: Νέες απειλές κατά των ΗΠΑ – «Σοβαρή η προειδοποίηση για ισχυρή δοκιμή βόμβας υδρογόνου»

«Ο τρελός Τραμπ βυθίζει τις ΗΠΑ σε μια άβυσσο καταστροφής» αναφέρει η κρατική εφημερίδα Pyongyang Times

Νέες απειλές της Β. Κορέας στις ΗΠΑ

Δεν βάζει νερό στο κρασί της η Βόρεια Κορέα, η οποία μετά από ένα διάστημα… «ησυχίας», επανέρχεται και πάλι δυναμικά, εκτοξεύοντας απειλές κατά των ΗΠΑ και του Ντόναλντ Τραμπ.

Αυτή τη φορά, δεν «βρυχάται» ο Κιμ Γιονγκ Ουν αυτοπροσώπως, αλλά διπλωμάτης της Πιονγιάγνκ, ο οποίος τονίζει πως ο Πρόεδρος των ΗΠΑ, πρέπει να λάβει σοβαρά υπόψιν του, τις δηλώσεις του υπουργού Εξωτερικών του καθεστώτος ότι θα πραγματοποιήσει τη «ισχυρότερη δοκιμή βόμβας υδρογόνου πάνω από τον Ειρηνικό Ωκεανό». 

Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδει το CNN, ο Ρι Γιονγκ Πιλ, ανώτατος αξιωματούχος από το υπουργείο Εξωτερικών της Βορείου Κορέας, δήλωσε ότι οι ΗΠΑ πρέπει να ακούσουν καλά όσα είπε ο υπουργός Εξωτερικών της χώρας, Ρι Γιονγκ Χο, επειδή είναι στενός συνομιλητής του Κιμ Γιονγκ Ουν. 

«Ο υπουργός Εξωτερικών γνωρίζει πολύ καλά τις προθέσεις του ηγέτη μας, οπότε νομίζω ότι πρέπει να θεωρείτε ότι κυριολεκτεί», δήλωσε στο CNN ο Ρι Γιονγκ Πιλ.

Και ο πρέσβης της Βόρειας Κορέας, Για Σονγκ Να, προέτρεψε τους συναδέλφους του στο Συμβούλιο Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών, να καταδικάσουν την πρόσφατη κοινή ναυτική άσκηση Νότιας Κορέας και ΗΠΑ κοντά στην Κορεατική Χερσόνησο, λέγοντας πως πρόκειται για «προετοιμασία πυρηνικού πολέμου» κατά της χώρας του. 

Να αναφέρουμε τέλος, πως σύμφωνα με τα διεθνή ΜΜΕ, τις τελευταίες εβδομάδες έχει ενταθεί και η προπαγάνδα της Βόρειας Κορέας κατά του Ντόναλντ Τραμπ, καθώς οι κυρώσεις των Ηνωμένων Εθνών έχουν αρχίσει να πιέζουν ασφυκτικά το καθεστώς. 

«Ο τρελός Τραμπ βυθίζει τις ΗΠΑ σε μια άβυσσο καταστροφής την ώρα που οι  αρχές της Νότιας Κορέας τον ακολουθούν τυφλά προς τον θάνατο» έγραψε η κρατική εφημερίδα Pyongyang Times. 


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top