ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΕΙΤΕ! 7χρονη ζητά δουλειά στη Google- Τι απάντησε ο Διευθύνων Σύμβουλος

Το γράμμα της μικρής Κλόι έχει κάνει τον γύρο του Ίντερνετ

ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΕΙΤΕ! 7χρονη ζητά δουλειά στη Google- Τι απάντησ

Ρωτάμε, συνήθως, τα μικρά παιδιά τι θέλουν να γίνουν όταν μεγαλώσουν, πολύ σπάνια, όμως, τα ρωτάμε πού θέλουν να δουλέψουν. Μια 7χρονη πιτσιρίκα από το Χέρφορντ της Αγγλίας έχει ήδη τα μάτια στραμμένα στον στόχο: τη Google!

Όταν ο μπαμπάς της της έδειξε φωτογραφίες από τα γραφεία της εταιρείας, που θυμίζουν παιδική χαρά, η μικρή Κλόι ήξερε βαθιά μέσα της ότι πρέπει να δουλέψει εκεί. «Με ρώτησε πού θα ήθελα να δουλέψω κι εγώ της είπα, δείχνοντάς της και φωτογραφίες» δήλωσε στο CBS News ο πατέρας της.

Η μικρούλα αποφάσισε, λοιπόν, να γράψει ένα γράμμα στην εταιρεία, εκφράζοντάς της την επιθυμία της:

«Αγαπητό αφεντικό της Google,

Με λένε Κλόι και όταν θα είμαι μεγαλύτερη θα ήθελα μια δουλειά με την Google. Επίσης θέλω να δουλέψω σε εργοστάσιο σοκολάτας και να κολυμπήσω στους Ολυμπιακούς. Πάω για κολύμπι κάθε Τρίτη και Σάββατο.(…) Μου αρέσουν κι εμένα οι υπολογιστές και έχω και τάμπλετ στο οποίο παίζω παιχνίδια. (…) Ο μπαμπάς μου μου είπε ότι κάποια μέρα θα μου πάρει και υπολογιστή» έγραψε, μεταξύ άλλων.

Η μικρή Κλόι κλείνει την επιστολή της ως εξής: «Ο μπαμπάς μου μου είπε να κάνω αίτηση για να δουλέψω στην Google. Δεν ξέρω τι ακριβώς είναι αυτό, μου είπε, όμως, ότι ένα γράμμα αρκεί για τώρα. Ευχαριστώ που διαβάσατε το γράμμα μου. Έχω στείλει μόνο ένα γράμμα ακόμα, στον Άγιο Βασίλη. Γεια σας».

Το γλυκύτατο γράμμα έφτασε και στα χέρια του Διευθύνοντα Συμβούλου της Google, του Σούνταρ Πιτσάι, ο οποίος απάντησε με πολύ ενθαρρυντικά λόγια. Της είπε ότι ελπίζει να συνεχίσει να διαβάζει και να μαθαίνει περισσότερα για την τεχνολογία και ότι «αν συνεχίσεις να δουλεύεις σκληρά, σίγουρα θα καταφέρεις όλα όσα έχεις βάλει στο μυαλό σου».

Έκλεισε κι εκείνος θεαματικά την επιστολή του, γράφοντας «περιμένω να λάβω την αίτησή σου, μόλις τελειώσεις το σχολείο».

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top