Φύλακας άγγελος στο… δάχτυλό σας

Το πραγματικά «μαγικό» δαχτυλίδι

Το συγκεκριμένο δαχτυλίδι δεν έχει μαγικές ιδιότητες όπως στην ταινία ο «Άρχοντας των Δαχτυλιδιών», ούτε κρύβει κάποιο τζίνι μέσα του, αλλά μπορεί στην πραγματικότητα να σας σώσει την ζωή.

Το μυστικό που κρύβει αυτό το δαχτυλίδι είναι ότι εκτός από κόσμημα, χρησιμοποιείται και ως σπρέι πιπεριού. Δηλαδή όταν σας πλησιάσει κάποιος με όχι τόσο καλές προθέσεις, μπορείτε πατώντας το κουμπί που φαίνεται στην φωτογραφία, να τον αποθαρρύνετε γρήγορα κα εύκολα χωρίς συμπλοκή.

Οι επιδράσεις που προκαλεί το σπρέι είναι : άμεση προσωρινή απώλεια όρασης, δυσκολία στην αναπνοή, βήχας, πνιγμός, κάψιμο στα μάτια, το λαιμό και το δέρμα, ναυτία και δυσφορία για περίπου 45 λεπτά.

Μέχρι στιγμής το πιπέρι το χρησιμοποιούσαμε για… μαγείρεμα αλλά τελικά και όταν «μαγειρεύεται» κάτι επικίνδυνο αφού παρέχει αρκετό χρονικό διάστημα, ώστε να απομακρυνθείτε με ασφάλεια από τον χώρο της επίθεσης ενώ ο επίδοξος κακοποιός θα είναι απασχολημένος με άλλα ζητήματα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top