Έκαναν σεξ και τους πήγαν στο δικαστήριο

Γιατί έκανε πολύ θόρυβο το κρεβάτι τους

Έκαναν σεξ και τους πήγαν στο δικαστήριο

Ένα νεαρό ζευγάρι από τη Γερμανία δεν μπορούσε να συγκρατήσει το αχαλίνωτο πάθος του με αποτέλεσμα κατά τη διάρκεια της ερωτικής τους συνεύρεσης να τους ακούσει όλη η γειτονιά! Μάλιστα, οι γείτονες ενοχλήθηκαν τόσο πολύ από τη «φασαρία» που απευθύνθηκαν μέχρι και στην αστυνομία.


Οι αστυνομικοί που αναγκάστηκαν να επιληφθούν επί του «ευαίσθητου» αυτού θέματος, έκοψαν 86 δολάρια πρόστιμο στο «φασαριόζικο» ζευγάρι για «διατάραξη κοινής ησυχίας».


Ωστόσο, τόσο η 24χρονη Stefanie Mueller όσο και ο 25χρονος φίλος της Lucas Zetsch αρνήθηκαν να το πληρώσουν με αποτέλεσμα να καταλήξουν και οι δυο στο δικαστήριο.


Η 24χρονη που ήθελε πάσει θυσία να υπερασπιστεί τον έρωτα της, απάντησε στο δικαστή: «μα δεν κάναμε πια και τόση φασαρία!», για να εισπράξει την αποστομωτική απάντηση από την έδρα: «εσείς μπορεί όχι. Το κρεβάτι σας όμως ναι αφού έτριζε και αγουγόταν σε όλη τη γειτονιά από τις 11:30 το βράδυ μέχρι τη 1:00 τα ξημερώματα».


Ο 25χρονος φίλος της πήγε να δικαιολογηθεί και απάντησε στο δικαστή: «δεν κάναμε και τίποτα ιδιαίτερο. Ήταν ένα απόλυτο φυσιολογικό σεξ». Τι τα΄θελε; εξόργισε τόσο πολύ την 24χρονη η οποία θίχτηκε τόσο πολύ από την απάντηση του που τον κοίταξε και του απάντησε περιφρονητικά: « Α ναι; Πολύ “τιμητικό” αυτό που είπες», φεύγοντας περιφρονητικά από το δικαστήριο.


Άντε να βγάλεις άκρη…

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top