Ευκαιρία καριέρας: ζητούνται... εξορκιστές!

Οι ειδικοί είναι μόνο 6 και η ζήτηση μεγάλη

Ευκαιρία καριέρας: ζητούνται... εξορκιστές!

Την ώρα που η ανεργία αυξάνεται και οι θέσεις εργασίας λιγοστεύουν, υπάρχει ένας κλάδος που έχει μεγάλη ζήτηση αλλά μόνο 6 ειδικούς. Πρόκειται για τους... εξορκιστές, ειδικότητα η οποία ζητείται απεγνωσμένα στην Βαλτιμόρη των ΗΠΑ!

Η έλλειψη εξορκιστών στην περιοχή οδήγησε την καθολική εκκλησία στο να διοργανώσει σεμινάρια για την επιμόρφωση δεκάδων ιερέων, με στόχο κάθε επισκοπή να έχει τον δικό της εξορκιστή.

Στα σεμινάρια πήραν μέρος 56 επίσκοποι και 66 ιερείς, ��ου υπόσχονται να ανταποκριθούν στα αιτήματα των πιστών που καθημερινά αυξάνονται.

Τι «δαιμονισμένος» κυκλοφορεί στην Βαλτιμόρη δεν περιγράφεται... Άσε που όλοι οι Αμερικανοί το έχουν ρίξει τελευταία στην πνευματικότητα και αναζητούν απαντήσεις στα ερωτήματα του στυλ «ποιοί είμαστε», «που πάμε» και «τι γίνεται μετά θάνατον»...

Σύμφωνα με την καθολική εκκλησία, τον εξορκισμό -που περιλαμβάνει ανάγνωση ψαλμών και της Βίβλου αλλά και ράντισμα με αγιασμό- δεν μπορεί να τον τελέσει ο οποιοσδήποτε αλλά μόνο ιερέας που έχει πάρει σχετική άδεια από τον επίσκοπο.

Οι κληρικοί επιμορφώθηκαν και πλέον είναι έτοιμοι να κάνουν καριέρα ως εξορκιστές, ώστε στα όρη στα άγρια βουνά να πάει το κακό το μάτι!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top