H Google ανοίγει διαδικτυακή μπουτίκ!

Μηχανή αναζήτησης… ρούχων

H Google ανοίγει διαδικτυακή μπουτίκ!

Το Google μέχρι τώρα ήταν μια από τις πιο ισχυρές μηχανές αναζήτησης πληροφοριών στο Διαδίκτυο. Από εδώ και στο εξής όμως, αποκτά έναν πιο… «μοδάτο» χαρακτήρα, αφού εγκαινίασε στις ΗΠΑ ένα διαδικτυακό πολυκατάστημα ρούχων που προσφέρει στους online χρήστες του εξατομικευμένες στιλιστικές προτάσεις.


Πώς γίνεται αυτό; πληκτρολογώνταςόρους αναζήτησης για ρούχα, αξεσουάρ, παπούτσια, τσάντες και άλλα είδη, οι χρήστες θα έχουν τη δυνατότητα να τα ταξινομούν ανα στιλ, τιμή, σχεδιαστή, χρώμα, σιλουέτα, μοτίβο και κατάστημα.


Για αυτούς που θέλουν να εμπλουτίσουν τη στιλιστική τους φαντασία και να εμπνευστούν από στιλιστικές επιλογές διασήμων , ο δικτυακός τόπος προβάλλει «μπουτίκ» με τα κομμάτια που έχουν επιλέξειδιάφοροι σχεδιαστές και celebrities, από την Σάλμα Χάγεκ έως και τη Νικόλ Ρίτσι. Παράλληλα, οι χρήστες θα μπορούν αν δημιουργούν τις δικές τους «μπουτίκ» και να παρακολουθούν την απήχηση τους στους επισκέπτες της υπηρεσίας.


Μέσω της ανάλυσης με ειδικούς αλγόριθμους του χρώματος και του σχεδίου κάθε ρούχου στις φωτογραφίες, ο δικτυακός τόπος προβάλλει στη δεξιά πλευρά της οθόνης ρούχα τα οποία ταιριάζουν με τα αποτελέσματα της αναζήτησης.


Η υπηρεσία που ονομάζεται boutiques.com περιορίζεται προς το παρόν στην αμερικανική αγοράκαι τα γυναικεία μόνο ρούχα, ενώ από τον δικτυακό τόπο απουσιάζει παντελώς το λογότυπο της Google.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top