Αποχεύτεση... έφαγε μονόπετρο

Το βρήκαν δυο χρόνια μετά

Αποχεύτεση... έφαγε μονόπετρο

Πριν από δύο χρόνια, έκανε μια λάθος κίνηση και η αποχέτευση, της «έφαγε» το δαχτυλίδι της. Η 67χρονη κα Spiers, πολιτικός στο επάγγελμα, βρισκόταν στο ξενοδοχείο Charlwood, κοντά στο Gatwick, όταν έχασε το χρυσό δαχτυλίδι της, που έφερε ένα μεγάλο κεντρικό και δώδεκα μικρότερα διαμάντια.

Ανέθεσε σε αρμόδια εταιρεία, να καθαρίσει τα νερά και να της το επιστρέψει. Οι υπάλληλοι της εταιρείας τοποθέτησαν κάμερα στον υπόνομο, ενώ ένας πιο θαρραλέος κατέβηκε με ανιχνευτή μετάλλων, προκειμένου να το εντοπίσει.

«Η κα Spiers ήταν δικαιολογημένα πολύ ταραγμένη. Δεν ήταν μόνο η αξία του σε χρήματα, αλλά κυρίως η συναισθηματική του αξία που της κόστισε, καθώς ήταν δώρο από το σύ��υγό της, που δε βρίσκεται πια στη ζωή», δήλωσε η Julie French, που με το σύζυγό της, Colin, διευθύνουν το ξενοδοχείο.

«Κάναμε ότι μπορούσαμε. Αδειάσαμε τη δεξαμενή με τα απόβλητα και βάλαμε κάμερα, ωστόσο το δαχτυλίδιδε φαινόταν πουθενά. Μέχρι που στείλαμε και κάποιον να το βρει», είπε η ιδιοκτήτρια και συνέχισε «12.000 γαλόνια αποβλήτων πέρασαν από φίλτρο, χωρίς αποτέλεσμα».

Το δαχτυλίδι βρέθηκε τυχαία, δυο χρόνια αργότερα, όταν έπεσε στα χέρια ενός υπαλλήλου της μικρής οικογενειακής επιχείρησης. Το έπλυνε και το πήγε στο γραφείο της διεύθυνσης. «Ο σύζυγός μου ήταν ο μόνος άνθρωπος, που είχε δει από φωτογραφία το πραγματικό κόσμημα και το αναγνώρισε αμέσως. Δυο από τα μικρά διαμάντια είχαν αποκολληθεί, αλλά πέρα από αυτό, το μόνο που χρειαζόταν ήταν ένα καλό καθάρισμα», είπε η σύζυγος του ξενοδόχου.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top