Έκανε στριπτίζ σε εξέδρα γηπέδου!!!

Προς τέρψη όλων των θεατών του σπουδαίου αγώνα. Δείτε βίντεο

Έκανε στριπτίζ σε εξέδρα γηπέδου!!!

Ένα ξεχωριστό θέαμα είχαν τη δυνατότητα να απολαύσουν όσοι φίλαθλοι πλήρωσαν εισιτήριο να δουν το παιχνίδι της αγαπημένης τους ομάδας στο αμερικανικό φούτμπολ.

Στην διάρκεια της αναμέτρησης είχαν την ευκαιρία να χαζέψουν όχι μόνο τα όσα συνέβαιναν εντός αγωνιστικού χώρου αλλά και μια θερμή ξανθιά που βαρέθηκε να βλέπει τον αγώνα και αποφάσισε να τρελάνει όλους τους άρρενες θεατές κάνοντας στριπτίζ, με πρώτο και καλύτερο να το απολαμβάνει ο φίλος της, στα πόδια του οποίου καθόταν.

Ξεχνώντας προφανώς ότι βρίσκεται σε δημόσιο χώρο και έχοντας πιεί αρκετά, η κοπέλα ξαφνικά... καβάλησε το αγόρι της και άρχισε να λικνίζεται πάνω του - και κάτω από τις επευφημίες των θεατών. Η νεαρή άρχισε να φίλα με πάθος τον συνοδό της, αλλά δεν έμεινε μόνο εκεί. Λίγο αργότερα άρχισε να ανεβάζει το μπλουζάκι και να το... βγάζει, προσφέροντας ένα ανεπανάληπτο στριπτίζ σε όλους τους θεατές, που το διασκέδασαν με την ψυχή τους, ξεχνώντας την εξέλιξη του αγώνα.

Το περιστατικό συνέβη στο γήπεδο των Ντάλας Καούμποι, όπου ένας θεατής είχε την ιδέα να καταγράψει όσα απολάμβαναν τα μάτια του με την κάμερα του κινητού του.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top