Αλκοτέστ και στους σκιέρ!

Πού πας μεθύστακας στα χιόνια;

Αλκοτέστ και στους σκιέρ!

Τέλος στους σκιέρ που τα «τσούζουν» -είτε λόγω κρύου, είτε από την χαρά τους- επιχειρούν να βάλουν οι αρχές στη Σλοβενία, που ανακοίνωσαν πως θα κάνουν αλκοτέστ σε όσους πάνε στα χιόνια!

Ο νόμος για το αλκοτέστ στους σκιέρ υπάρχει από το 2008, ωστόσο, δεν εφαρμόζεται σε πολλές περιπτώσεις. Το θέμα ήρθε ξανά στο προσκήνιο μετά τον θανάσιμο τραυματισμό δύο ανθρώπων σε χιονοδρομικές πίστες, αλλά και τις χειμερινές διακοπές των μαθητών που αναμένεται να αυξήσουν τον αριθμό των επισκεπτών στα χιονοδρομικά κέντρα.

Όπως ενημέρωσε ο αρχηγός της αστυνομίας, οι άνδρες του θα εξορμήσουν τις επόμενες ημέρες στα χιόνια, όχι για να διασκεδάσουν, αλλά για να τσεκάρουν όσους κάνουν λίγο παραπάνω... σλάλομ από το κανονικό!

«Η ασφάλεια στα χιονοδρομικά κέντρα εξαρτάται κυρίως από τη συμπεριφορά μας. Καλώ τους σκιέρ σε καμία περίπτωση να μην κάνουν σκι εφ’ όσον έχουν καταναλώσει αλκοόλ», ανέφερε χαρακτηριστικά και τόνισε πως η σωματική ακεραιότητα είναι πάνω απ’ όλα.

Σημειωτέον, για τους σκιέρ ισχύουν τα ίδια όρια αλκοόλ με τους οδηγούς, ενώ το πρόστιμο ανέρχεται σε 200 ευρώ. Πάλι καλά δηλαδή που δεν έχουν... πινακίδες, ώστε να τους τις αφαιρέσουν!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top