Αρχιτεκτονική από τραπουλόχαρτα!

Όλη η Νέα Υόρκη σε μία τράπουλα

Όλος ο ορίζοντας της νέας Υόρκης, το Κάστρο της Σταχτοπούτας και πολλά άλλα από τα πιο αναγνωρίσιμα μνημεία του κόσμου φτιαγμένα από τραπουλόχαρτα.

Μία πρωτότυπη μορφή τέχνης εφηύρε ένας 37χρονος άντρας από τη Νέα Υόρκη ο οποίος είχε τελειώσει την αρχιτεκτονική. Ο νεαρός σκέφτηκε να φτιάξει πολλά μνημεία του κόσμου και γνωστά πολυτελή ξενοδοχεία από τραπουλοχαρτα.

Τους ρηγάδες, τις ντάμες αλλά και τους βαλέδες ο Brian Berg δεν τους χρησιμοποιεί μόνο για να παίζει ξερή και αγωνία αλλά και για να μεγαλουργεί. Εκτός από τον ορίζοντα της Νέας Υόρκης ο καλλιτέχνης έχει φτιάξει και το ξενοδοχείο Μακάο Resort-Hotel χρησιμοποιώντας 219.000 ατομικές κάρτες.

Ο ίδιος έχει βρει τον τρόπο να τοποθετεί έτσι τα τραπουλόχαρτα ώστε να μην καταρρέουν. Όλες οι κάρτες λοιπόν τοποθετούνται σε ορθή γωνία έτσι ώστε η μία να κρατά την άλλη και να υπάρχει ισορροπία.

Ο ίδιος δε θεωρεί δημιουργική μόνο τη δημιουργία των μνημείων αλλά και την καταστροφή τους. Γι’ αυτό το λόγο εφηύρε και ένα φυσητήρας φύλλων, ο οποίος μετά τον κόπο που έχει κάνει ο καλλιτέχνης για να φτιάξει το δημιούργημά του με ένα απλό φύσημα, το καταστρέφει σε δευτερόλεπτα!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top