Ο πατέρας που κάνει καθημερινά ρεζίλι το γιο του!

Τον «ντροπιάζει» με τα καμώματα του

Τι βάσανο περνάει και αυτός ο Rain Price! Στα 15 του, σαν να μην του έφτανε η εφηβεία, έχει και τον πατέρα του ο οποίος τον ντροπιάζει καθημερινά και μάλιστα μπροστά σε όλους τους συμμαθητές του!

Τι κάνει; τον συνοδεύει στο σχολικό κάθε μέρα και με διαφορετική στολή. Τη μια ντύνεται Elvis Presley, την άλλη Μικρή Γοργόνα και την άλλη… Κοκκινοσκουφίτσα!

Μάλιστα ο κύριος Price μαζί με τη γυναίκα του, σκέφτηκαν ότι θα είχε πλάκα να κάνουν καθημερινά αυτό το καψόνι στο γιο τους, φέρνοντας τον στην κυριολεξία σε απόγνωση.

Για πόσο διάστημα του το έκανε αυτό; 179 ολόκληρες μέρες! Ο 15χρονος αν και αρχικά ντρεπόταν συνήθισε τις «γελοιότητες» του πατέρα του. Μπορούσε να κάνει κι αλλιώς;

«Μερικές φορές ο οδηγός του σχολικού έλεγε "Απόλαυσε το θέαμα" και όλοι γελάγαμε. Όλα τα υπόλοιπα παιδιά στο λεωφορείο το συνήθισαν νωρίτερα από μενα. Δεν ήταν βέβαια ο δικός τους πατέρας ντυμένος σαν γελοίος», κατέληξε ο Rain.
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top