«Έφαγε» κυριολεκτικά πολύ...χρήμα

Διεφθαρμένος υπάλληλος καταβρόχθισε τη μίζα

Στην τσιμπίδα του νόμου πιάστηκε ένας δημόσιος υπάλληλος στη Ρωσία, ο οποίος προσπάθησε στην κυριολεξία να φαει 35 χιλιάδες ρούβλια (περίπου 900 ευρώ), που είχε πάρει ως δωροδοκία. Ο 30χρονος, ανώτερος υπάλληλος σε υπουργείο, μόλις κατάλαβε ότι έγινε αντιληπτός από τις αρχές, κλειδώθηκε στην τουαλέτα και κατάφερε να καταπιεί τα χαρτονομίσματα πριν τον πιάσουν.

Οι αστυνομικοί όμως έσπασαν την πόρτα και τον συνέλαβαν. Στη συνέχεια ο 30χρονος οδηγήθηκε στο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί αφαίρεσαν από το στομάχι του επτά χαρτονομίσματα. Αυτά τα χαρτονομίσματα αποτελούσαν τα αποδεικτικά στοιχεία για την ενοχή του και τον οδήγησαν ενώπιον της δικαιοσύνης.

Η σύλληψη του υπαλλήλου έγινε μετά από πληροφορίες ότι χρηματίστηκε, προκειμένου να παραβλέψει παρατυπίες σε μία επιθεώρηση πυρασφάλειας. Εφόσον τα στοιχεία ήταν πλέον ατράνταχτα ο κατηγορούμενος αναγκάστηκε να παραδεχθεί την ενοχή του, απολύθηκε από την δουλειά του, ενώ αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top