Bradley και Cooper: Τα αρκουδάκια που μεγαλώνουν χωρίς μαμά

Τους μαθαίνουν πώς να βρίσκουν μόνα τους τροφή

Ο Μπράντλεϊ και ο Κούπερ είναι μόλις τεσσάρων μηνών αλλά μεγαλώνουν χωρίς τη μητέρα τους. Παίρνουν ακόμα μπουκάλια, αλλά σύντομα, θα βρεθούν μόνα τους μέσα από το δάσος για να μάθουν να τρώνε μόνα τους.

Μακριά από τις μητέρες τους, η Μελίνα Αυγερίνα, φροντιστής στον ιερό ναό του Αρκτούρου, θα πρέπει να τους διδάξει πώς να το κάνουν αυτό και όλα όσα θα τους δίδασκε η μητέρα τους.

Τα δύο μικρά που γεννήθηκαν τον Ιανουάριο βρέθηκαν μόνα και φυλάσσονταν σε ένα σταύλο προβάτων από κάτοικο στο χωριό Κοζάνη, περίπου μία ώρα από το Νυμφαίο. Επειδή κρατήθηκαν για μια εβδομάδα ήταν πολύ αργά για να βρουν τη μητέρα τους και να τους ενώσουν, είπε ο Αυγερίνα.

Στο ιερό θα εκπαιδευτούν για το πώς θα επιβιώσουν στο δάσος, κάτι που η μητέρα τους θα είχε κάνει.

Χρειάζεται περίπου ένα χρόνο, λέει ο Αυγερίνα, να τους διδάξει βασικούς μηχανισμούς επιβίωσης. 

Οι εκπαιδευτές θα κρύψουν φαγητό στο δάσος και οι αρκούδες θα πρέπει να το βρουν. Οι καστανές αρκούδες δεν είναι κυνηγοί και τρώνε κυρίως μια φυτική διατροφή. Επίσης, θα αποθαρρύνονται να έχουν επαφή με τον άνθρωπο κατά τη διάρκεια της κατάρτισης, προκειμένου να μάθουν να αποφεύγουν τους ανθρώπους και να μην εξαρτώνται από αυτούς για το φαγητό τους.

Μπράντλεϊ και Κούπερ: Δύο ορφανά αρκουδάκια στην αγκαλιά του Αρκτούρου


 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top