Απρόσμενος επισκέπτης στην είσοδο νοσοκομείου

Oδηγός χάνει τον έλεγχο και παρκάρει σε βεράντα σπιτιού

Αντιμέτωποι με έναν απρόσκλητο επισκέπτη βρέθηκαν οι εργαζόμενοι σε νοσοκομείο της Αλάσκα.

Τι συνέβη; Είδαν ξαφνικά στην είσοδο του νοσοκομείου να βόσκει αμέριμνη μια άλκη. Το ζώο προφανώς πεινασμένο δεν έβρισκε τροφή στο δάσος λόγω του χιονιού και κατέβηκε στην πόλη. Βρήκε την πόρτα του νοσοκομείου ανοικτή διότι είχε κολλήσει από το κρύο, είδε την πρασινάδα στην είσοδο και είπε  την απολαύσει. Φυσικά οι παριστάμενοι δεν έχασαν την ευκαιρία να τραβήξουν και να το ανεβάσουν στο διαδίκτυο.

ΗΠΑ: Οδηγός χάνει τον έλεγχο και παρκάρει σε βεράντα σπιτιού

Συγκλονιστική είναι η εικόνα που κατέγραψε κάμερα ασφαλείας στο Μέιν των Ηνωμένων Πολιτειών.

Στην περιοχή έχει χιονίσει αλλά ένας διερχόμενος οδηγός δεν προσέχει. Οδηγεί με μεγάλη ταχύτητα. Ξαφνικά χάνει τον έλεγχο του αυτοκινήτου το οποίο καταλήγει στην βεράντα ενός σπιτιού. Όπως εξήγησε αμέσως μετά στους αστυνομικούς που έσπευσαν στο σημείο ήταν επισκέπτης στην περιοχή και στην Τζώρτζια όπου ζει μόνιμα χιονίζει σπάνια οπότε δεν γνώριζε πως πρέπει να οδηγεί κάποιος σε παγωμένο οδόστρωμα.

Απίστευτη εφεύρεση θα τρυπάει τα λάστιχα όσων παρκάρουν παράνομα πάνω σε πεζοδρόμια!

Νέα εφεύρεση έρχεται να κάνει… κόλαση τη ζωή όσων συνηθίζουν να παρανομούν και να παρκάρουν πάνω στα πεζοδρόμια. Ο βρετανός εφευρέτης Yannick Read, από το Bristol της Μεγάλης Βρετανίας έκανε το… αυτονόητο: δημιούργησε ένα μάλλον ακραίο, αλλά ιδιαίτερα αποτελεσματικό… gadget, για να αποθαρρύνει όσους οδηγούς επιλέγουν να σταθμεύουν τα αυτοκίνητά τους -παράνομα- πάνω στα πεζοδρόμια.

Η εφεύρεση αυτή, που έρχεται να ανατρέψει όσα μπορεί να θεωρούσαμε δεδομένα, ονομάζεται Catclaw, και ο 47χρονος εφευρέτης ισχυρίζεται ότι αυτή η νέα εφεύρεσή του θα μπορούσε να αποτρέψει ακόμη και τρομοκρατικές επιθέσεις.

Δείτε ολόκληρο το μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων του Star εδώ 


 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top