Λίμνη με... δυο χρώματα!

Δείτε το βίντεο

 

Μαζέψαμε τα πιο viral βίντεο που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο σήμερα και σας τα παρουσιάζουμε.

ΛΙΜΝΗ ΜΕ ΔΥΟ ΧΡΩΜΑΤΑ

Εντύπωση προκαλεί μια λίμνη στη Γιούτα των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής η οποία έχει δύο εντελώς διαφορετικά χρώματα. 
Η μισή είναι ροζ και άλλη μισή μπλε.

Χωρίζεται σε δύο μέρη από μια σιδηροδρομική γραμμή και κάθε τμήμα της λίμνης έχει τη δική του αλατότητα και φυσικά το δικό του οικοσύστημα. Η διχρωμία έχει να κάνει με το ποσοστό αλάτων που βρίσκεται στο κάθε τμήμα της λίμνης και το αποτέλεσμα είναι αυτές οι εντυπωσιακές εικόνες. 

ΤΟΛΜΗΡΟΣ ΑΛΕΞΙΠΤΩΤΙΣΤΗΣ ΣΤΙΣ ΑΛΠΕΙΣ

Τα κόλπα που κάνει στον αέρα ένας 25χρονος αλεξιπτωτιστής στην Αυστρία είναι απίστευτα. Βρίσκεται πάνω από τις Άλπεις και είναι τόσο χαλαρός, λες και περπατάει στη λεωφόρο Κηφισίας. Πρόκειται για τον Roland Brunnbauer, ο οποίος κάνει ακροβατικά στα σύννεφα. Το βίντεο που ανέβασε είναι από πρόβα για διεθνή διαγωνισμό που διοργανώθηκε στην Ελβετία. 

ΔΙΔΥΜΕΣ ΑΔΕΛΦΕΣ ΓΕΝΝΗΣΑΝ ΑΓΟΡΙΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΕΡΑ

Απίστευτο και όμως αληθινό! Δίδυμες αδερφές γέννησαν την ίδια ημέρα, στο ίδιο νοσοκομείο, αγόρι και οι δύο, χωρίς να το έχουν προγραμματίσει. Μάλιστα, έχουν και τον ίδιο γιατρό, οπότε γέννησαν με δύο ώρες διαφορά, γι΄αυτό και έδωσαν στα νεογέννητα το ψευδώνυμο "δίδυμα ξαδέλφια".

 "Από τότε που γεννηθήκαμε κάνουμε τα πάντα μαζί», λένε η Τζαλίν και η Τζανέλ και δηλώνουν ευτυχισμένες που τα παιδιά τους θα μεγαλώσουν μαζί, όπως και εκείνες. 

Δείτε ολόκληρο το δελτίο ειδήσεων εδώ.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top