Ύπνος με την…ώρα

Διακοπή λόγω εισβολής...βοδιών και άλλες περίεργες ειδήσεις

Ένα αυτοκίνητο κινείται κανονικά σε δρόμο όταν ξαφνικά πετάγεται μπροστά του ένα παιδί πάνω στο ποδήλατό του. Ο οδηγός πατά αμέσως φρένο και η σύγκρουση αποφεύγεται.

Το παιδί συνεχίζει κανονικά τη βόλτα του. Το μήνυμα του βίντεο της αγγλικής πυροσβεστικής προς τους ποδηλάτες είναι σαφές. Εάν δεν προσέχετε κινδυνεύετε σοβαρά να σκοτωθείτε.

Σε μια πόλη τόσο μεγάλη όσο το Λονδίνο και με τόσους πολυάσχολους κατοίκους η ιδέα μάλλον άργησε να γίνει πράξη. Ο λόγος για τα μικρά δωματιάκια ύπνου που έκαναν την εμφάνισή τους σε μια trendy συνοικία της βρετανικής πρωτεύουσας. Εκεί όποιος θέλει μπορεί να πάρει έναν υπνάκο στο μέσο της ημέρας του.

Είδαμε πως ο τύπος των διαλειμμάτων που έκανε ο κόσμος ,δεν ήταν ποιοτικά διαλείμματα. Έτσι, στην περίπτωσή μου χρειάζομαι ένα σκοτεινό, ήσυχο, ειρηνικό μέρος να επαναφορτίσω τις μπαταρίες μου στη μέση της ημέρας.

Η εταιρεία που είχε την έμπνευση να νοικιάζει τα μικρά σκοτεινά δωματιάκια χρεώνει κάθε ώρα ύπνου με 20 ευρώ.

Διακοπή λόγω εισβολής…βοδιών και αγελάδων!

Ντου από βοοειδή έγινε σε χωμάτινο γήπεδο στο Πόρτο Βέλο της Βραζιλίας προκαλώντας πανικό στους παίκτες οι οποίοι έτρεξαν άρον- άρον μακριά. Τα ζωντανά άρχισαν τρέχουν μέσα στο γήπεδο, για να αποχωρήσουν ύστερα από κανένα δεκάλεπτο, αφού όμως οι παίκτες των δυο ομάδων πήραν την τρομάρα της ζωής τους... 

Γάτα-νταντά νανουρίζει μωράκι

Τι να την κάνεις τη νταντά άμα έχεις για κατοικίδιο τον Μακ. Έναν γάτο ο οποίος νανουρίζει ένα μωρό έξι μηνών κουνώντας την κούνια.

Το μωρό είναι το ανιψάκι της κοπέλας στην οποία ανήκει ο Μακ. Αντί λοιπόν να το νανουρίσει, εκείνη ανέθεσε όπως βλέπουμε τα καθήκοντα της νταντάς στον Μακ. 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top