Η νέα μόδα ονομάζεται Kiki Challenge

Τι ακριβώς είναι και γιατί οι αρχές κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου

Nέοι με τα μυαλά στα κάγκελα. Το μόνο που τους ενδιαφέρει να κάνουν εντύπωση.

Η νέα μόδα ονομάζεται Kiki Challenge.

Από τα ηχεία ακούγεται το τραγούδι του Ντρέικ, In my feelings. Αυτός που είναι διατεθειμένος να αποδεχτεί την πρόσκληση βγαίνει από το αυτοκίνητο, αφήνει την πόρτα ανοιχτή και αρχίζει να χορεύει στη μέση του δρόμου αδιαφορώντας για το εάν περνούν αυτοκίνητα.

Βάζουν σε κίνδυνο τη ζωή τους, αλλά και τη ζωή των οδηγών που ακολουθούν χωρίς να μπορούν να φανταστούν τι τους περιμένει.

Αυτός ο νεαρός στάθηκε τυχερός. Τον παρέσυρε το αυτοκίνητο του φίλου του και γλίτωσε χωρίς γρατζουνιές, αλλά μυαλό δεν έβαλε.

Δεν ήταν εξίσου τυχερή μια 18χρονη κοπέλα. Παρολίγον να χάσει τη ζωή της. Τη χτύπησε αυτοκίνητο και διακομίστηκε με αιμορραγία στο νοσοκομείο. Ζει από θαύμα.

Οι αρχές σε Ηνωμένες Πολιτείες και Ευρώπη κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου.  Σε ορισμένες αμερικανικές πολιτείες θα επιβάλλεται πρόστιμο που θα ξεπερνά τα 1.000 δολάρια  σε όσους επιδίδονται σ' αυτή την επικίνδυνη μόδα .


Ο χορός στους ρυθμούς του τραγουδιού του Ντρέικ έγινε μόδα όταν για πρώτη φορά ανέβασε βίντεο ο κωμικός Σίγκι. Ακολούθησε η Κιάρα, ο Γουίλ Σμιθ και άλλοι. Όμως, ποτέ κανένας δεν κατέβηκε να χορέψει στη μέση του δρόμου την ώρα που τα αυτοκίνητα κινούνται. Αντιθέτως καταδικάζουν την επικίνδυνη μόδα που μπορεί να κοστίσει τη ζωή σε όποιον το τολμά.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top