Το «μωρό» Τραμπ πάνω από το Λονδίνο

Η δυσαρέσκεια του Προέδρου των ΗΠΑ

Τη δυσαρέσκειά τους στο πρόσωπο του Τραμπ έδειξαν οι πολίτες του Λονδίνου που είναι ενάντια στην πολιτική που ακολουθεί.

Με αφορμή την άφιξη του Προέδρου των ΗΠΑ στη Βρετανία, οι «πολέμιοί» του ύψωσαν σήμερα το «μωρό Τραμπ» στον ουρανό της πρωτεύουσας, έξω από το κοινοβούλιο της χώρας.

Μωρό Τραμπ

Τι είναι το πορτοκαλί μωρό Τραμπ; Πρόκειται για ένα μικρό αερόστατο με τη μορφή του Προέδρου των ΗΠΑ, απεικονίζοντάς τον ως ένα μωρό που κλαίει.

Μωρό Τραμπ

ΔΕ ΧΑΡΗΚΕ Ο ΤΡΑΜΠ ΜΕ ΤΗ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΒΡΕΤΑΝΩΝ

Ο Τραμπ ο οποίος έφθασε χθες Πέμπτη στη Βρετανία, δήλωσε στην εφημερίδα «Sun» ότι οι προγραμματισμένες διαδηλώσεις εναντίον του στην πρωτεύουσα και σε άλλες βρετανικές πόλεις, τον έκαναν να αισθανθεί ανεπιθύμητος και γι’ αυτό τον λόγο αποφεύγει το Λονδίνο όσο μπορεί. 

Μωρό Τραμπ

«Φαντάζομαι ότι όταν φουσκώνουν αερόστατα για να με κάνουν να αισθανθώ ανεπιθύμητος δεν υπάρχει για μένα κανένας λόγος να πάω στο Λονδίνο», δήλωσε ο Τραμπ στην εφημερίδα.

Μωρό Τραμπ

«Αγαπούσα πολύ το Λονδίνο. Δεν το έχω επισκεφθεί εδώ και πολύ καιρό. Αλλά όταν σε κάνουν να νιώθεις ανεπιθύμητος, γιατί να μείνω εκεί;».

 Μωρό Τραμπ

Μωρό Τραμπ

Μωρό Τραμπ

Μωρό Τραμπ
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top