Μιαμ! Υπάρχουν ποτήρια που τρώγονται

Από τι είναι φτιαγμένα

Ποτήρια για φάγωμα

Πώς θα σας φαινότανε αν σας λέγαμε πως όταν πιείτε το νερό σας, το ποτήρι μπορείτε να μην το πάτε στον νεροχύτη αλλά να το φάτε; Σίγουρα θα μας περνούσατε για τρελούς αν και πραγματικά συνέβη.

Η Loliware και πιο συγκεκριμένα η Τσέλσι Μπριγκάντι και η Λι Αν Τάκερ, έφτιαξαν βρώσιμα ποτήρια με σκοπό να προστατεύσουν το περιβάλλον.

«Αν (το ποτήρι) καταλήξει σε ποταμάκι ή κανάλι, εκεί όπου υποτίθεται ότι δεν πρέπει να καταλήξει, θα διαλυθεί όπως διαλύεται μια μπανανόφλουδα όταν καταλήγει σε ποταμάκι. Αυτό είναι σημαντικό βήμα σε σχέση με άλλα βιοπλαστικά με βάση τον αραβόσιτο, τα οποία εξακολουθούν να είναι ένα θέμα για τα κανάλια» αποκάλυψε  η Λι Αν Τάκερ, στο Lost At E Minor.

Τα ποτήρια είναι φτιαγμένα από φύκια και γλυκαντικές ουσίες και από πέρυσι έχουν κάνει την εμφάνισή τους στις βρετανικές αγορές. Το πρώτο κυπελάκι που κυκλοφόρησε ήταν με εκχύλισμα βιταμινών και υπέροχη γεύση.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top