Έλα… πουλί στον τόπο σου: Τα πιτόγυρα μικραίνουν το πέος!

Tα χρόνια και η δίαιτα επ��ρεάζουν το μέγεθος του ανδρικού μορίου!

​Αυτό που συμβαίνει με τα φρούτα και τα κρασιά, πως όσο ωριμάζουν γίνονται και καλύτερα, φαίνεται πως δεν ισχύει για τα ανδρικά μόρια!

Επιστήμονες υποστηρίζουν πως από την ηλικία των "40" αρχίζει ο κατήφορος κυριολεκτικά και μεταφορικά! Όσο δηλαδή η γοητεία αυξάνεται, ο όγκος του σπέρματος μειώνεται, το ίδιο και η ποιότητα του και αρχίζουν να κάνουν την εμφάνιση τους εκφράσεις όπως «είμαι κουρασμένος, έχω πονοκέφαλο, έχω άγχος» και άλλα τέτοια που κρύβουν στην πραγματικότητα την στυτική δυσλειτουργία και την ανικανότητα.

Τα πράγματα χειροτερεύουν αν μιλάμε για «φαγανούς» άντρες με λατρεία στα πιτόγυρα, τις σούβλες και τα γαλακτομπούρεκα, καθώς το λίπος που συσσωρεύεται στην κάτω κοιλία, κάνει το πέος του να μοιάζει σκουληκάκι! Βέβαια αυτό διορθώνεται με μια αυστηρή δίαιτα και τρέξιμο! Αυτό που δεν έχει γιατρειά είναι η φυσιολογική «φθορά» του χρόνου από την οποία κανείς μας δεν γλιτώνει!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top