Σε ψυχοθεραπεία αρσενικός γορίλας… για σεξιστική συμπεριφορά!

Τα πάει καλά με τους ανθρώπους αλλά όχι με τα θηλυκά του είδους του!

​Τα πηγαίνει μια χαρά με τους ανθρώπους αλλά όχι με τα θηλυκά του είδους του! Ο Πάτρικ επιτίθεται στους θηλυκούς γο��ίλες σε ζωολογικό κήπο του Ντάλας όπου διαμένει, γι’ αυτό και θα μεταφερθεί σε άλλο ζωολογικό κήπο και μάλιστα θα υποβληθεί σε ψυχοθεραπεία!

Ο αρσενικός γορίλας αν και ζει 18 χρόνια στο ζωολογικό κήπο και παρά τις προσπάθειες του προσωπικού του ζωολογικού κήπου, πρόσφατα επιτέθηκε σε θηλυκό γορίλλα, ενώ άρχισε να αγριεύει και στα υπόλοιπα θηλυκά.

4977042-3x4-340x453.jpg
Έτσι αποφασίστηκε πως ο βάρους 195 κιλών γορίλας θα μεταφερθεί στον ζωολογικό κήπο Ρίβερμπανκς στη Νότια Καρολίνα, όπου θα ζήσει εργένικη ζωή και θα ακολουθήσει ψυχοθεραπεία σεξιστικής συμπεριφοράς.

Ο συγκεκριμένος ζωολογικός κήπος φιλοξενεί γορίλες με προβλήματα συμπεριφοράς και το πρόγραμμα που θα ακολουθήσει είναι αρχικά να ζήσει αποκομμένος από άλλους γορίλες, αλλά σε σημείο που να μπορεί να τους βλέπει. Στη συνέχεια, θα ενταχθεί με αυτούς και δεν αποκλείεται να ζήσουν όλοι μαζί οι εργένηδες!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top