Δύο tips για το πώς να διαλέξετε τα τέλεια γυναικεία γυαλιά ηλίου

Το μυστικό για να κάνετε stylish εμφανίσεις

γυναικεία γυαλιά ηλίου

Ποιος είναι ο τρόπος που θα χρησιμοποιήσετε για να αγοράσετε τα ιδανικά γυαλιά ηλίου για το σχήμα του προσώπου σας;

Για να αγοράσετε καινούργια γυναικεία γυαλιά ηλίου, θα πρέπει να έχετε μερικά πολύ συγκεκριμένα πράγματα στο μυαλό σας. Πρώτον θα πρέπει να έχετε κατά νου για ποιον λόγο θέλετε να αγοράσετε καινούργια γυαλιά ηλίου. Για παράδειγμα μπορεί να θέλετε να αγοράσετε ένα δεύτερο ζευγάρι γυναικεία γυαλιά ηλίου για να τα φοράτε σε λίγο πιο επίσημες περιστάσεις. Τέτοιου είδους γυαλιά αγοράζονται συνήθως σε μεγάλο μέγεθος φαίνονται λίγο πιο κλασάτα από τα υπόλοιπα και τα στατιστικά λένε ότι αγοράζονται κυρίως σε κλασικά χρώματα όπως σε μαύρο η καφέ για να ταιριάζουν με τα περισσότερα από τα outfit σας.

Αν πάλι θέλετε να αγοράσετε καινούργια γυναικεία γυαλιά ηλίου για την παραλία μια καλή επιλογή είναι αυτά που ο φακός τους είναι καθρέφτης. Είναι ότι πιο in fashion κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή στην παραλία και βγαίνουν σε διάφορα χρώματα ακόμα και σε ελεκτρίκ χρωματισμούς. Αν είστε λοιπόν λίγο πιο εκκεντρική στον τρόπο που ντύνεστε, επιλέξτε τέτοιου είδους γυαλιά ηλίου που μπορείτε άνετα να βρείτε και στο https://modivo.gr/c/gynaikes/axesouar/gyalia-iliou-skeletoi/gyalia-iliou και θα κάνετε εμφανίσεις που θα συζητηθούν αρκετά.

Υπάρχουν όμως και εκείνες οι γυναίκες που προτιμούν να φορούν γυαλιά ηλίου με ενσωματωμένους φακούς μυωπίας για να μην χρειάζεται να κουβαλούν πολλά ζευγάρια μαζί τους. Δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας, αφού τα περισσότερα brands παράγουν γυαλιά που μπορούν να ενσωματωθούν οποιουδήποτε είδους φακούς επιθυμείτε.

Ποιοι είναι οι celebrities που έχουν χαρακτηριστεί από τα γυαλιά ηλίου που φορούσαν;

Όταν το καλοκαίρι πλησιάζει, ένα από τα πρώτα πράγματα που ο καθένας φροντίζει να προμηθεύεται εκτός από το κατάλληλο αντιηλιακό είναι τα γυαλιά ηλίου.

Τα γυαλιά ηλίου γυναικεία, εκτός από την μέγιστη προστασία από τον ήλιο θα πρέπει να προσφέρουν στον χρήστη τους και την in fashion πινελιά που αναζητούν. Ιδιαιτέρως τα γυαλιά ηλίου γυναικεία βγαίνουν σε πάρα πολλά σχέδια και χρώματα και παράγονται φτιαγμένα από διαφόρων ειδών υλικά όπως κοκάλινα, σιδερένια, ακόμα και ξύλινα για όσες θέλουν λίγο πιο εκκεντρικές εμφανίσεις. Από πολύ παλιά μέχρι και σήμερα πολλές είναι οι διάσημες γυναίκες που έχουν χαρακτηριστεί από τα γυαλιά ηλίου που συνήθιζαν να φορούν.

Μία τέτοια γυναίκα celebrity ήταν και η Jackie Kennedy που συνήθιζε να φορά τεράστια γυαλιά που κάλυπταν όλο το εύρος των ματιών της αλλά και ένα μέρος από το μεγάλο κούτελό της που λέγεται ότι την ενοχλούσε.

Τα μεγάλο τετράγωνο γυαλιά ταιριάζουν σε γυναίκες με λίγο πιο τετράγωνο σχήμα προσώπου σε αντίθεση με τα μικρά στρογγυλά γυαλιά που ταιριάζουν σε πιο μακρόστενο σχήμα προσώπου, όπως ο John Lennon που έχει χαρακτηριστεί από τα μικροσκοπικά γυαλιά που συνήθιζε να φοράει.

Αναφορικά με τους εγχώριους celebrities η Έλενα Ναθαναήλ ήταν μία από τις πιο καταξιωμένες ηθοποιούς και τα γυαλιά ηλίου που συνήθιζε να φορά σε κάθε της εμφάνιση ήταν τετράγωνα και τεράστια και τα φορούσε σε συνδυασμό με τα τεράστια καπέλα που ήταν της μόδας την εποχή εκείνη.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top