Tα μυστικά ομορφιάς της Meghan Markle

Tα 4 tips της συζύγου του Harry

Meghan Markle

Τον Οκτώβριο του 2016, πριν ενταχθεί στην βασιλική οικογένεια της Μεγάλης Βρετανίας, η Meghan Markle μίλησε μέσα από το προσωπικό της blog για το πόσο σημαντικά είναι τα facials, αναφερόμενη σε μία από τις γυναίκες στις οποίες εμπιστεύεται την επιδερμίδα της, την Kate Somerville.

Θέλεις να φαίνονται τα μάτια σου μεγαλύτερα; Δοκίμασε αυτό το τρικ!

Βήμα 1ο: Καθαρισμός

“Αυτό είναι το πρώτο βήμα, πάντα”, λέει η Somerville. “Αν έχετε λιπαρή επιδερμίδα ή φραγμένους πόρους, θα πρέπει να κάνετε διπλό καθαρισμό. Αν έχετε πολύ ξηρή επιδερμίδα σαν και εμένα, τότε μπορείτε να πλύνετε το πρόσωπό σας μία φορά”, εξηγεί. 

Βήμα 2ο: Απολέπιση

Στο blog της, The Tig, η Meghan αποθέωσε τα απολεπιστικά προϊόντα της Somerville και ιδιαίτερα το ExfoliKate, λέγοντας ότι “πετυχαίνει μια φυσική λάμψη”. Η ίδια η αισθητικός λέει πως εφαρμόζει το προϊόν και το αφήνει να δράσει για δύο λεπτά, πριν προσθέσει λίγο νερό. Εξίσου αγαπημένη της επιλογή είναι και ExfoliKate Mask, η οποία απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα από την επιφάνεια της επιδερμίδας, ενυδατώνει και αποφράζει τους πόρους. Η Somerville αν και αγαπά την απολέπιση, προτείνει να ενσωματώνεται στη ρουτίνα περιποίησης μόνο 1-2 φορές την εβδομάδα για αποφυγή τυχόν μικροτραυματισμών στην επιδερμίδα.

Βήμα 3ο: Ενυδάτωση

“Θέλουμε να προωθήσουμε το υαλουρονικό οξύ βαθιά μέσα στην επιδερμίδα για να μειωθούν οι λεπτές γραμμές και οι ρυτίδες και να καταπολεμηθεί η αφυδάτωση”, λέει. Αγαπημένη της επιλογή είναι οι οροί DermaQuench της σειράς της. “Η ενυδάτωση είναι στ' αλήθεια το κλειδί και ένα από τα πιο σημαντικά βήματα, που μεταμορφώνει την επιδερμίδα”. Για να “κλειδωθεί” η υγρασία, μετά την εφαρμογή του ορού, η Somerville προτείνει την εφαρμογή μιας ενυδατικής κρέμας με λιπίδια και ceramides.

Βήμα 4ο: SPF

Ακόμα κι αν δεν βγαίνεις έξω από το σπίτι είναι απαραίτητο να φοράς αντηλιακό, αφού, όπως λέει η Someville, “το μπλε φως από τις ηλεκτρονικές συσκευές είναι εξαιρετικά βλαβερό για την επιδερμίδα”.

Ενώ και τα τέσσερα βήματα είναι εξαιρετικά σημαντικά για τη διατήρηση της καλής υγείας της επιδερμίδας, η facialist τονίζει πως τα πιο σημαντικά είναι η απολέπιση, η οποία μπορεί να μεταμορφώσει την επιδερμίδα μέσα σε ένα λεπτό και η βαθιά ενυδάτωση, που προστατεύει τον επιδερμικό φραγμό.

Επιμέλεια: MyLife Team
Πηγή: Mylife.com.cy 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top