Πώς να φορέσεις το καμπάνα παντελόνι τον φετινό χειμώνα

Αν είσαι φαν των 70s τότε ξέρεις ότι αυτό το στυλ επέστρεψε για τα καλά

παντελόνι καμπάνα

Αν η δεκαετία του '70 και όλα όσα την περιβάλλουν από τη μουσική μέχρι τα style icons της εποχής όπως η Farrah Fawcett και η Olivia Newton-John, είναι το στοιχείο σου -όπως κι εμάς- τότε φέτος θα έχεις σίγουρα ενθουσιαστεί με την επιστροφή των πιο χαρακτηριστικών τάσεων της εποχής.

Οι μπλούζες με μανίκια καμπάνα, τα παλτό που αγγίζουν το πάτωμα, τα bohemian υφάσματα και οι μπότες μέχρι το γόνατο με χοντρό τακούνι και φυσικά τα καμπάνα παντελόνια είναι μόνο μερικά από τα iconic κομμάτια της δεκαετίας που είδαμε να περνούν μπροστά μας στις μεγαλύτερες πασαρέλες. Κι αν έχεις παρακολουθήσει και την μίνι σειρά του Netflix ''The Undoing'' Nicole Kidman σίγουρα ο σύγχρονος τρόπος με τον οποίο η πρωταγωνίστρια προσαρμόζει στο στυλ της στοιχεία των 70s δεν γίνεται να μην σε έχει παρασύρει...

Φυσικά τα διάσημα κορίτσια του Instagram δεν άργισαν να φορέσουν τα καμπάνα παντελόνια τους, ακόμα κι αν αυτό σήμαινε να φορέσουν ένα σετ φόρμες μέσα στην καραντίνα. Πιο κάτω λοιπόν θα δεις τα πιο επίκαιρα looks που θα σε πείσουν ότι το flared pants είναι η πιο μεγάλη τάση του 2021...

Η Erika Boldrin με μονόχρωμο σύνολο σε λαδί απόχρωση συνδυάζει ένα τζιν με πλατιά καμπάνα με ζακέτα.

Ακόμα ένα styling trick βγαλμένο από την εποχή, το φόρεμα πάνω από το παντελόνι από την María Bernad

Το κοτλέ ένα από τα αγαπημένα υφάσματα της δεκαετίας του '70 συνδυασμένο με μπλούζα με φιόγκο και κομψό σακάκι σε στενή γραμμή από την Grece Ghanem που υιοθέτησε με τον πιο φρέσκο τρόπο ένα από τα iconic looks της εποχής.

Αν θες να κάνεις μια διακριτική νήξη στην δεκαετία ένα τζιν παντελόνι με ελαφριά καμπάνα συνδυασμένο με basic κομμάτια, δερμάτινο σακάκι και μαύρα μποτάκια είναι μια ''ασφαλής'' πρόταση. 

Αντί για ένα στενό δερμάτινο παντελόνι, επίλεξε ένα σε καμπάνα γραμμή για να ακολουθήσεις την faux leather τάση της εποχής και συνδύασέ το με ένα στενό πουλόβερ ή cropped top.

Μπορεί οι περισσότερες να δουλεύουμε πια απ' το σπίτι όμως ένα χαλαρό suit είναι μια καλή λύση για τα meetings μέσω Zoom. Και ένα flared παντελόνι από άνετο ύφασμα είναι μια καλή λύση.

Look από την νέα συλλογή της Victoria Beckham, Άνοιξη/Καλοκαίρι '21 με 70s tuxedo στο κυρίαρχο χρώμα της νέας χρονιάς σύμφωνα με την Pantone.


Τα κολάν μοιάζουν απίστευτα ξεπερασμένα μπροστά σ' αυτή τη νέα πρόταση του loungewear, που δεν είναι άλλη από τις φόρμες σε γραμμή καμπάνα.

Πηγή: mylife.com.cy 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top