Slouchy παντελόνια: H leather εκδοχή τους

Όταν η άνεση γίνεται must have

κοπέλα με δερματινα ρούχα

Είμαστε και εμείς που όσο και αν αγαπάμε τη μόδα και το στιλ, πρωταρχικό ρόλο έχει η άνεση! Έτσι λοιπόν, έρχεται η μόδα με τη σειρά της να μας βγάλει από τη δύσκολη θέση και να κάνει hot trend τα πιο άνετα παντελόνια που μπορείς να φορέσεις.

Μην ξεχνάς πως οι καιροί επιζητούν μια γυναίκα δυναμική που λόγω των πολλών υποχρεώσεων, θα φορά άνετα και stylish ρούχα που τη βγάζουν ασπροπρόσωπη από το πρωί έως το βράδυ. Οι έντονοι ρυθμοί της καθημερινότητας επιβάλλουν τα slouchy pants και έτσι γίνονται ανάρπαστα ειδικά όσον αφορά στο street style.

Tην τιμητική τους τον τελευταίο καιρό έχουν τα leather slouchy pants. Αρχικά, να σου πω, πως slouchy pants, είναι τα φαρδιά… έως πολύ φαρδιά παντελόνια! Μην ξεχνάς άλλωστε, πως τα skinny jeans είναι πλέον ξεπερασμένα. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

📸: @thestreetvibe PFW SS20

A post shared by StreeTrends (@streetrends) on

 

Προτιμούμε επομένως φαρδιά σχέδια, τα οποία δε μας στενεύουν και ειδικά αν είναι δερμάτινα ακόμη καλύτερα! Τα συναντήσαμε έντονα σε influencers, τόσο την Άνοιξη όσο και τον χειμώνα... και ειδικά τώρα, είναι η κατάλληλη εποχή να τα προτιμήσεις και να τα ευχαριστηθείς. Και in fashion και άνετα... από το πρωί έως το βράδυ!

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

📸: @thestreetvibe PFW SS20

A post shared by StreeTrends (@streetrends) on

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

📸: @thestyleograph LFW SS20

A post shared by StreeTrends (@streetrends) on

 

Για το πρωινό σου look προτίμησε το δερμάτινο φαρδύ παντελόνι σου με πουλόβερ και παλτό, ενώ το βράδυ, κράτησε το παντελόνι με κάποιο μεταξωτό τοπ, πουκάμισο ή κάποια one - shoulder εντυπωσιακή μπλούζα.

Πρόσθεσε ένα σακάκι και είσαι έτοιμη!/ Κατερίνα Καραγιάννη, Fashion editor star.gr

 

Συντάκτης: Τόνια Τζαφέρη
Πηγή: allyou.gr

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top