Oι καλοκαιρινές τάσεις για το μακιγιάζ των ματιών

Καλύπτουν όλη την επφάνεια, ακόμα και το τόξο των φρυδιών

μακιγιάζ ματιών

 Είναι ανέλπιστα έντονες, τολμηρές, ζωηρές, νεανικές και δεν ξέρω και γω πως αλλιώς να τις εκφράσω όταν ανακαλύπτω πως επικρατούν τα έντονα, pop χρώματα που μεταμορφώνουν κυριολεκτικά το πρόσωπό σου! Αυτό το καλοκαίρι οι σκιές ματιών πρωταγωνιστούν και δεν χρειάζεσαι τίποτα άλλο για να τονίσεις το πρόσωπό σου και να λάμπεις με την παρουσία σου.

Οι καταξιωμένοι make up artists πρώτοι έδειξαν τον δρόμο για τα ανατρεπτικά νέα lοoks που σιγά σιγά θα δούμε να "παρελαύνουν" μπροστά από τα μάτια μας. Μπορείς να διαλέξεις τον τύπο σκιάς που σε βολεύει. Για παράδειγμα ματ φινίρισμα για το πρωινό σου look στη δουλειά, υφές με shimmer αν  θες να λάμπεις και να κλέβεις τις εντυπώσεις σε κάθε βραδινή σου έξοδο ή σατινέ αποτέλεσμα για εσένα που θες πάντα να τραβάς τα βλέμματα, από το πρωί μέχρι αργά το βράδυ.

Το ζήτημα είναι τολμάς; Μη σου κανει εντύπωση η ερώτησή μου... δες πρώτα τις φωτογραφίες και θα καταλάβεις. Καλύπτουν όλη την επφάνεια, ακόμα και το τόξο των φρυδιών ανάλογα με το σχήμα του ματιού σου και μάλιστα τα χρώματα σκιών συνδυάζονται με αντίθετα και ανατρεπτικά χρώματα μάσκαρα ή μολυβιών ώστε να αναδεικνύονται οι βλεφαρίδες σου. 

Συντάκτης: Δήμητρα Λυγίζου-Κάρλου

Πηγή: allyou.gr

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top