Οι πιο ωραίες εσάρπες και στις καλύτερες τιμές

Mπουρούν να δεθούν με πολλούς τρόπους

KLOSTI

Για τα πρωϊνά που δεν θέλουμε να βγούμε από το σπίτι και τα βραδάκια που έχει ψύχρα, οι εσάρπες και τα φουλάρια του KLOSTI θα μας κρατήσουν ζεστές και κομψές – τώρα με 3 κλικ στην πόρτα μας!

Πολύχρωμες και χαρούμενες οι εσάρπες και τα φουλάρια του KLOSTI φέρνουν την παράδοση στην καθημερινότητα μας προσφέροντας μας ζεστασιά αλλά και κομψότητα! Εμπνευσμένες από παλιά θρακιώτικα σχέδια από τις ποδιές της γυναικείας φορεσιάς και τα μάλλινα κιλίμια, οι εσάρπες είναι σύγχρονες και βεβαίως εξαιρετικά πρακτικές.

Τα φουλάρια και οι εσάρπες ξεχωρίζουν και για το ιδιαίτερο τελείωμα τους το οποίο είναι μεταξωτό χειροποίητο κρόσσι – και μας αρέσει πολύ! Τις βρίσκουμε σε πολλά ζωηρά χρώματα όπως το φούξια, το γαλάζιο, το πορτοκαλί και το πράσινο. Τα φουλάρια είναι πιο στενά ενώ οι εσάρπες πιο φαρδείς για να καλύπτουν και την πλάτη.

Τα φουλάρια και οι εσάρπες μπορούν να δεθούν με πολλούς διαφορετικούς τρόπους! Ας δούμε μερικά υπέροχα δεσίματα:

 

 


Ό,τι και αν διαλέξεις θα έρθει άμεσα σε εσένα, όμορφα πακεταρισμένο για δώρο, έτοιμο να το προσφέρεις ή να το κρατήσεις για εσένα! Την παραγγελία σου την κάνεις εύκολα και γρήγορα ηλεκτρονικά από το www.klosti.com ή τηλεφωνικά στο 211-8008795!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top