Ξέσπασε σε κλάματα η Ελένη Χατζίδου: «Συγγνώμη, παιδιά για όλο αυτό»

Η συγκίνηση της παρουσιάστριας για τον σεισμό στην Τουρκία και τη Συρία

Τραγωδία δίχως τέλος σε Τουρκία και Συρία μετά τον φονικό σεισμό που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας 6 Φεβρουαρίου. Εκατοντάδες άνθρωποι παραμένουν εγκλωβισμένοι στα χαλάσματα και η αγωνία για την τύχη τους κορυφώνεται όσο περνούν οι ώρες.

Σεισμός Τουρκία: Διεθνής αλληλεγγύη – Οι χώρες που στέλνουν βοήθεια

Η Μαρία Εκμεκτσίογλου περιέγραψε τις τραγικές στιγμές σε Τουρκία και Συρία

Η Μαρία Εκμεκτσίογλου περιέγραψε τις τραγικές στιγμές σε Τουρκία και Συρία

Η Μαρία Εκμεκτσίογλου έχει ετοιμάσει τις βαλίτσες της, προκειμένου να ταξιδέψει έως την Τουρκία μαζί με άλλους μάγειρες για να μαγειρέψουν για όλους εκείνους τους ανθρώπους που από τη μια στιγμή στην άλλη είδαν τα αγαπημένα τους πρόσωπα να πεθαίνουν και οι ζωές τους να γκρεμίζονται όπως και τα κτίρια που έπεφταν σαν τραπουλόχαρτα.

Σεισμός Τουρκία: Η ΕΜΑΚ έσωσε ένα 11χρονο παιδί και μια γυναίκα

Σεισμός: Viral η 7χρονη που προστατεύει τον αδελφό της στα συντρίμμια

Για την ώρα η μαγείρισσα είναι σε αναμονή, αφού προτεραιότητα στις πτήσεις έχουν οι γιατροί. «Έχω πολλούς φίλους στην Τουρκία με τους οποίους δεν μπορώ να επικοινωνήσω. Εθελοντές δίνουν ισοθερμικά στα μωράκια που βγαίνουν από τα χαλάσματα. Σκοπός μας είναι να βρούμε ζωντανούς ανθρώπους κάτω από τα χαλάσματα. Δεν μπορείτε να φανταστείτε το μέγεθος της καταστροφής. Τρεις πολιτείες έχουν πέσει».

Η Ελένη Χατζίδου δεν άντεξε και «λύγισε», ακούγοντας τη Μαρία Εκμεκτσίογλου να περιγράφει την τραγική κατάσταση στην οποία βρίσκονται αυτοί οι άνθρωποι.

Τα on air δάκρυα της Ελένης Χατζίδου για τον φονικό σεισμό σε Τουρκία και Συρία

Τα on air δάκρυα της Ελένης Χατζίδου για τον φονικό σεισμό σε Τουρκία και Συρία

«Το θέμα είναι πως όσο οι μέρες περνούν λιγοστεύουν οι ελπίδες για να βρεθούν ζωντανοί άνθρωποι. Έχουν πέσει πάρα πολλά κτίρια. Έβλεπα χθες εικόνες με μπαμπάδες που κρατούσαν τα χέρια των παιδιών τους», είπε και ξέσπασε σε λυγμούς.

«Συγγνώμη, παιδιά για όλο αυτό», πρόσθεσε λίγα λεπτά αργότερα η παρουσιάστρια.


Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Breakfast@star»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top