Πρόωρο happy end στην «Ονειροπαγίδα»

Λιγότερα επεισόδια θα προβάλλει ο Ant1

Άρον – άρον ολοκληρώνεται η σειρά «Ονειροπαγίδα» του Ant1, που παρά την επιτυχία της, ο σταθμός αποφάσισε να τ��ν κόψει στα 15 επεισόδια, αντί για 20 που ήταν προγραμματισμένα.

Παρά το background η σειρά θα έχει happy end (το οποίο θα σας αποκαλύψουμε ευθύς αμέσως), με τους πρωταγωνιστές να βρίσκουν τον δρόμο τους και την αγάπη φυσικά.

Η Κατερίνα μετά από σειρά παρεξηγήσεων θα τα βρει με τον Πέτρο και θα ζήσουν ευτυχισμένοι. Η Κατερίνα θα του ζητήσει να την αφήσει να λειτουργήσει στο ξενοδοχείο, όπως μόνο αυτή ξέρει και αφού πάρει το ΟΚ θα οδηγήσει τα προϊόντα, που παράγει ο Πέτρος στην απόλυτη επιτυχία. Ανάρπαστα θα γίνουν σου λέει!

Η Μαρούλα θα κάνει δική της εκπομπή στο μαγειρικό κανάλι, ενώ η Αυγή θα ξεπεράσει -επιτέλους- τον Ορέστη και θα «καψουρευτεί» τρελά με έναν συμφοιτητή της από το Πολυτεχνείο. Πώς αλλιώς; Ο έρωτας με έρωτα περνάει…

Τέλος, Χρύσα και Φώτης παντρεύονται με πολιτικό γάμο, μένουν για λίγο στις Υάδες, αλλά μετά εγκαταλείπουν το νησί και φεύγουν για Αγγλία.

Και ζήσαν αυτοί καλά και εμείς καλύτερα!

Πηγή: TVZάπινγκ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top