Κουτσελίνη: Ο λόγος που αποχώρησε από την εκπομπή του Αρναούτογλου

Οι «Αλήθειες με τη Ζήνα» στο The2Night Show

Για δεύτερη φορά πήγε η Ζήνα Κουτσελίνη καλεσμένη στην εκπομπή «The 2night Show» του Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Η παρουσιάστρια του Star πριν από μερικούς μήνες είχε πάει στην εκπομπή του παρουσιαστή αλλά στο γύρισμα με τις «Σφήκες» είχε ενοχληθεί και είχε αποχωρήσει.

Η Ζήνα αυτή τη φορά μίλησε για όλα στον Γρηγόρη και του εξήγησε τι ήταν αυτό που δεν της άρεσε από τη συγκεκριμένη ενότητα της εκπομπής του και από τις κοπέλες που της είχαν πάρει τη μίνι συνέντευξη.

«Επειδή δεν είμαι της κωλοτούμπας, ούτε άλλα είπα ούτε άλλα θα πω, επειδή σέβομαι τα τρία αυτά κορίτσια που ξεκινούν τώρα στην τηλεόραση, θα τους δώσω μια συμβουλή σαν τη Ζήνα του κοντρόλ. Αν ήμουν στο κοντρόλ, άστο καλύτερα… Θα πω ότι όλα αποκτούν υπεραξία, όταν σεβαστείς την πορεία του άλλου ακόμα κι αν ο άλλος είναι μια πόρνη. Αν ήμουν πόρνη θα ήθελα να έχω κι άλλο σεβασμό. Υπερέβησαν τα εσκαμμένα, με ενόχλησε ένα ερώτημα της Χρύσας Κατσαρίνη. Με ρώτησε αν βλέπω το Tik Tok και λέω “ξέρω το Tik Tok ” και μου λέει σήκω να μας κάνεις ένα χορευτικό. Ε, δεν είμαι μαϊμού κοπελίτσα μου. Σήκω σε μια παρέα και κάνε Tik Tok, δεν είναι αστείο. Τώρα άμα μου πεις να χορέψω, θα χορέψω. Ο τρόπος που λες κάτι, είναι αυτό που κάνει τον άνθρωπο δυνατό ή αδύνατο… Και άλλα θα μπορούσα να πω. Αυτό είναι το τίποτα μπροστά σε όσα συνέβησαν εκείνη τη μοιραία βραδιά », ανέφερε χαρακτηριστικά η Ζήνα Κουτσελίνη.

Διαβάστε όλες τις Lifestyle ειδήσεις
 

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top