Αργυρώ Μπαρμπαρίγου: Το πρώτο μήνυμα μετά την τηλεοπτική της επιστροφή

''Ενας νέος κύκλος ανοίγει μέσα στην καρδιά του σπιτιού''

Οι ευχές της Αργυρώς Μπαρμπαρίγου στην Ελένη Μενεγάκη

Όπως έγινε γνωστό το μεσημέρι της Παρασκευής (24/07), η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου επιστρέφει τηλεοπτικά μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ.

Επίσημα στον ΣΚΑΪ η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου

Λίγες ώρες μετά την επίσημη ανακοίνωση του σταθμού, η γνωστή μαγείρισσα έκανε και την πρώτη της ανάρτηση στο Instagram.

Δημοσίευσε δύο φωτογραφίες μέσα από την καινούργια της τηλεοπτική κουζίνα γράφοντας χαρακτηριστικά: «Εσείς που είστε πάντα πλάι μου θα μαθαίνετε πρώτοι από εμένα ολα τα νέα. Ενας νέος κύκλος ανοίγει μέσα στην καρδιά του σπιτιού,στην κουζίνα μου. Εκεί που χτυπάει και η δική μου καρδιά💙 Παρέα θα μαγειρεύουμε μαζί κάθε μέρα και θα μοιραζόμαστε φανταστικές συνταγές και τα μυστικά της κουζίνας που απλόχερα μοιράζομαι μαζί σας όλα αυτά τα χρόνια και θα συνεχίσω να το κάνω όσο μου το ζητάτε.
Όμως τώρα είναι «Ώρα για φαγητό»
Έρχεται στο @skaitv.gr και ανυπομονώ 🧿💙
#OraGiaFagito #skai #argirobarbarigou #comingsoon #keepcooking».

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🧿💙Εσείς που είστε πάντα πλάι μου θα μαθαίνετε πρώτοι από εμένα ολα τα νέα. Ενας νέος κύκλος ανοίγει μέσα στην καρδιά του σπιτιού,στην κουζίνα μου. Εκεί που χτυπάει και η δική μου καρδιά💙 Παρέα θα μαγειρεύουμε μαζί κάθε μέρα και θα μοιραζόμαστε φανταστικές συνταγές και τα μυστικά της κουζίνας που απλόχερα μοιράζομαι μαζί σας όλα αυτά τα χρόνια και θα συνεχίσω να το κάνω όσο μου το ζητάτε. Όμως τώρα είναι «Ώρα για φαγητό» Έρχεται στο @skaitv.gr και ανυπομονώ 🧿💙 #OraGiaFagito #skai #argirobarbarigou #comingsoon #keepcooking

A post shared by Argiro Barbarigou (@argirobarbarigou) on

 

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top